Günlerdir gerek whatsapp gerek özel mesajlar, paylaşımlar yoluyla yayılan söylentiler.
Bir zaman çıkan 5 kişiyle paylaşmazsan en sevdiğin ölsün tarzı safsata mesajlara benzese de yaşadığımız olaylar neticesinde korkutmayı başarıyor.
yalanlandığına dair haberler çıktı, ancak alman konsolosluğu ve alman lisesi güvenlik nedeniyle kapatılmış.
Şu hassas günlerde halkı tedirgin edip sindirmeye çalışanlara da lanet olsun.
Editlemek zorunda kaldım allah kahretsin. İddialar iddia olarak kalmadı maalesef.
17 mart 2016 22:54
19 mart 2016 17:54
Okulumdan bir arkadaşımızı kızılaydaki bombalı saldırıda kaybettik. Elvin Buğra Arslan... Tertemiz yüzlü, sürekli gülen suratı ve farklı, konuşkan tarzıyla aramızda uçup gitti daha 20 sini göremeden. Olan yakınlarına, annesine ve babasına oldu. Bizler ve okuldaki diğer arkadaşları olarak hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yine okul temposu, koşuşturmaca ve her an ölebiliriz duygusuyla yaşama çabası. Bu iğrenç olaydan sonra bir sürü yalan yanlış haberler çıktı. Avmler boşaltıldı, insanlar sokağa çıkamaz oldu. Verilen tarihlerde yinede kimsenin kalabalık yerlerde olmasını istemem haber doğru veya yanlış olsun. Herkes tedbirini alsın adımı ona göre atsın ve planını ona göre yapsın. Bundan önceki bombalı saldırıda bende kızılaydaydım ve o korkuyu, insanların üstümüze koşmasını, panik hallerini, yerde yuvarlanmalarını hepsini yaşadım. Lütfen belli süre kalabalık yerlere girmeyin.
Acaba bu tarihlerden mit'in haberi var mi?
üniversitemizin düzenlediği çanakkale gezisinin iptal olmasına neden olmuş iddia.
insanları korku terörüyle sündürmeye çalışıyor olabilirler, yalan olabilir, ama %0.001 doğruluk payı varsa bile değer ifade etmeli yine de dikkat edilmeli diye düsünüyorum.
annemin sürekli gel bak bi şey okutucam diyerek okuttuğu iddialar.
bugün okula giderken otobüste oturacak yer beğendim. normalde taksim ya da eminönü otobüslerinde imkanı yok bindiğim saatte yer bulamıyorum, kalabalık oluyor.
insanlar gerçekten tedirgin olmuş durumda. işe/okula gitmek zorunda olanlar gidiyor ama genel olarak işi olmayan evde oturmayı tercih etmiş sanırım. bir arkadaşımla konuştuk, işini halletmek için sultanahmete gitmiş. çok az insan vardı diyor.
ben de yarın akşam taksime gidecektim ama acayip gerildim bu iddialar sağolsun.
19' unda taksimde gerçekleşmesiyle, 20' sinde nerede olacak diye düşündürten ve kimse ölmesin dedirten başlık :( hepimizin başı sağolsun.