alo

girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2)
    • medya (0)

2. Yurtdışında mağazasını gezme şansım olmuştu ama fiyatları deli dehşet olduğu için alışveriş yapmamıştım. 4-5 bin lira civarına geliyordu taytlar, sweatshirtler. Küçücük bel çantaları bile 3,5-4 bin civarıydı. Kendimi yeni açılacak mağazasının hedef kitlesi olarak görmüyorum bu yüzden de. Ben yine oyshodan devam.

bugün 14:02

1. Yoga kıyafetleri ile influencerlar arasında oldukça popüler olan ve türkiye’ye de gelen spor giyim markası. Global mağazaların türkiye’ye gelmesine seviniyorum ama alo markasından koşa koşa gidip alışveriş yapmam henüz. Daha önce hiç alo markasından bir giyim ürünü denemedim ama reddit üzerinden yapılan bir çok tartışma başlığında lululemon ile kıyaslama yapılmış ve alo yoga ürünlerini kalite bakımından daha az beğendiklerini ifade etmişler. Bizim influencerlar bu kadar patlatmasa gerçekten merak eder bakardım ama “hype olan her şeyden bıkma” noktasına ramak kaldığı için şu an pek merakım kalmadı. Oysho için Tr sektöründe büyük rakip olabilir diye düşünüyorum. yine de deneyenler yorum yazmak isterse diye başlık dursun burada.  Not: Tr fiyatlarını hiç bilmiyorum sadece kullanıcı yorumlarını okudum.

bugün 13:04 bugün 13:20