içerik listesi

water/​aqua/​eau, copernicia cerifera (carnauba) wax /​cera carnauba/​cire de carnauba, cyclopentasiloxane, oryza sativa (rice) bran wax, hydrogenated olive oil stearyl esters, alcohol denat, palmitic acid, stearic acid, triethanolamine, acacia senegal gum, euphorbia cerifera (candelilla) wax/​candelilla cera/​cire de candelilla, propylene glycol, vp/​va copolymer, aminomethyl propanediol, polyvinyl alcohol, chlorphenesin, ethylhexylglycerin, biotin, tocopheryl acetate, glycerin, butylene glycol, hydrolyzed collagen, carbomer, sodium lactate, polysorbate 20, palmitoyl tripeptide-1, palmitoyl tetrapeptide-7, phenoxyethanol, iron oxides (ci 77499)

1.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. Kullandığım en kötü maskara. İlk kullanımdan tamamen bitene kadar hep çok ıslaktı. Kuruyunca belki formülü düzelir diye kapağını birkaç saat açık bıraktım fayda etmedi. Çok ıslak olunca kirpikleri birbirine yapıştırıyor ve ağırlık yapıp düşürüyor.

Formulü hem ıslak hem yapışkan olunca kıl fırçası da yapıştı, ürünü eşit bir şekilde uygulamak mümkün olmadı. plastik bir fırçası olsa belki kullanışlı olabilirdi.

Benim aldığım maskaranın kusurlu olduğunu ve diğerlerinin böyle olmadığını umuyorum ama riske atmaya niyetim yok tekrar almayacağım.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Water/​Aqua/​Eau, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax /​Cera Carnauba/​Cire De Carnauba, Cyclopentasiloxane, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Alcohol Denat, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/​Candelilla Cera/​Cire De Candelilla, Propylene Glycol, VP/​VA Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Polyvinyl Alcohol, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Biotin, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Butylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Carbomer, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phenoxyethanol, Iron Oxides (Ci 77499)

23 mart 16:05