girdi yaz
  • girdiler (1)
  • medya (0)
tarih
oy (güzelinden)

1. eğer önceden benzer bir başlık açıldıysa bulamadım, aslında "araba kullanırken..." olarak açacaktım başlığı ama içlerinde sadece arabayı sürerken değil yolculuktayken dinlemeyi sevdiğim şarkılar da var. o sebepten genellemek açısından "arabadayken" dedim. şu an bu şarkıları başlığa uygun kullanıp arabada dinlemek için uygun bir dönemde olmayabiliriz ama belki beğendiğiniz şarkılar çıkar, öneri olsun maksat :)

genelde şarkıların cover ya da remix gibi farklı versiyonlarını değil orijinallerini dinlemeyi seviyorum. ama yazdığım şarkıların bazılarının remix versiyonlarını da dinlediğim oluyor. daha hareketli geliyor, daha canlı hissediyorum kendimi. ayrıca normal zamanda dinleyecek kadar çok sevmediğim şarkıların belirli anlarda kulağıma çok daha güzel geldiğini fark ettim, araba yolculukları her şarkıyı birkaç kat güzel hale getiriyor bence. bu sebepten başlığını açıp karşılıklı önerilerde bulunalım istedim. playlistimi açıp karşıma ne çıktıysa sıralamadan yazdım, arabada hem partilemelik kopmalık hem melankolik şeyler dinlemeyi seviyorum. inanılmaz karışık bir liste oldu, bi tarafta kongos var diğer tarafta ismail yk..yargılamayın lütfen aşslaşflfadf

london grammar- hey now (arty remix)

labrinth- forever

kongos- come with me now

ismail yk- şappur şuppur

shinigami- the ballad of baphomet ft. eddie gugg

hedunotopia- maymun kral

dead or alive- you spin me round

tove lo- cool girl

gabrielle- 5 fine frokner

ilk girdimde bu kadar yeterli olur herhalde...ilerledikçe fazlasını da paylaşırım.

1 haziran 2020 17:06 1 haziran 2020 17:08

içerik sonu