Yaklaşık 3 aydır repair cellular serumunu ve hsr lifting anti-wrinkle kremini kullanıyorum. Serum maalesef istediğim performansı veremedi ama kremden çok memnun kaldım. Krem kış aylarına uygun. Biraz koyu ve yoğun yapıda. Türkiye fiyatları korkunç ben douglas'tan indirimde serumu 50 euro gibi kremi ise 80 euro gibi bir fiyata aldım.
Ben yaz icin skinovage reactivating goz kremini, skinovage vita balance nemlendiricisini ve dr babor neuro sensitive cellular cilt temizleyicisini suan kullaniyorum ve cok memnunum. Cilt temizleyici krem tarzinda ve kopurmuyor.Parmak uclarinizla ovusturarak uyguluyorsunuz ve suyla duruluyorsunuz. Cildinizi kuruladiktan sonra dgr temizleyicilerin aksine cildinizin nemlendigini hissediyorsunuz. Benim icin cildi temizledikten snr kurumus bir cilt hissiyati vermemesi cok onemli. Nemlendirici yaz aylari icin ideal. Hafif yagli his birakmayip hemen emiliyor. Kis aylari icin uygun degil onun icin baborun kis serisini kullanmaniz gerekli. Piyasada ki kozmetik urunlerine gore pahali.ancak Babor bir kozmetik urunu degil gercek anlamda bir cilt bakim urunu. Bu baglamda bakildiginda fiyatlarinin kabul edilebilirligi artiyor .
Alman menteşeli bitkisel cilt bakım ürünleri satan bir marka. Hy Öl ve phytoactive adında iki adımlık cilt temizleme serisi gerçekten çok başarılı. İlk başta naturel yağlardan oluşan temizleme yağı ile makyaj, yağ, kir ne varsa çözüyorsunuz. Sonrasında bitki özlerinden oluşan solusyonu üzerine uygulayıp su ile duruluyorsunuz.
edit: internette baktığımda fiyatların çok uçuk olduğunu gördüm, Almanya´da Aachen yakınlarında outlet mağazası bulunmakta, şansınız varsa oradan alın derim.
31 temmuz 2015 16:55
2 nisan 2016 14:51