girdi yaz
  • girdiler (2)
  • medya (2)
tarih
oy (güzelinden)

2. Uzun süredir severek kullandığım usda organic sertifikalı marka. Stick güneş kremlerini ve balmlarını severek kullaniyorum.

Güneş kremlerinde nano çinko oksit kullanılmıyor, bunun yerine clear zinc denen birşey var. Kendileri, clear zinc'in parçacık boyutu ve emilim açısından sıkıntı yaratmadığını söylüyorlar ama tam ikna olmadım. Bir dermatoloğa danışmak daha iyi olabilir.

Balmlarina gelince, gerçekten cok güzeller. Kokuları daha doğal uçucu yağlardan oluşuyor. Yalnız ufak bir önerim olacak. Ürünü ilk açtığınızda koku cidden çok ağır geliyor. Uzun süredir kapali kutuda kalmasına bağlıyorum. Biraz sabredip sık sık kullandıkça, o ağır koku yerini hoş kokulara bırakıyor.

iyiyasayin.com'un sitesinde ikili setler halinde satiliyor ve daha uyguna geliyorlar fiyat olarak. Resmi distribütörü bu siteymis zaten. Doğal yağlar ve uçucu yağlarla cildini nemlendirmek isteyenler icin güzel bir tercih.

ilgili medya:
31 ocak 11:42

1. türkiye'de bulana kadar akla karayı seçtim ürünlerin markası.

Cuticle Care: mis gibi limonata kokulu ve tırnak etlerini yumuşatan bir ürün. anında tırnakları çok güzel gösteriyor.

night night balm: lavanta kokusu harika. çok gerginsem ya da uykuya ihtiyacım varsa ben burnumun ucuna sürüyorum. biraz da şakaklara, boynuma ve el bileklerime.

aromatic chest rub: mentollü gibi bir kokusu var. soğuk algınlığı için kullanmayı planlamıştım ama çok etkili gibi gelmedi bana.

15 haziran 2015 15:02

içerik sonu