içerik listesi

• oylar (2)
  • medya (1)
tarih
oy (güzelinden)

2. lekelere bir etkisi var mı? bilmiyorum ama kendisinin nem bombası olmasına kefilim, bunu da içerik listesinin en başındaki pirinç özüne yoruyorum. 2. şişemi dün edindim. normalde rutinimdeki serumu bitirince değişiklik olsun diye başka serumları denerim ama bu sefer öyle olmadı. dönüşümlü olarak kullandığım geek and gorgeous c-bomb serumu ve bu serum cilt rutinimin değişmez iki kalesi oldular. hassas, kuru/karma cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadı tam tersine nemle birlikte parlaklık verdi ve cildimdeki kızarıklıkları teskin etti.

ilgili medya:
23 ocak 17:47

1. 2 aydır sabahları kullanıyorum. cildime çok iyii geliyor. öncesine göre daha parlak ve dolgun olduğunu hissediyorum. cildimde herhangi bir sivilcelenmeye sebep olmadı. yüzümü ekstra yağlandırmadı. içeriği de yapısı da çok güzel.

cildim lekelenmeye meyilli olduğu için önlem amaçlı bir ürün arıyordum. bu ürün tam aradığımı verdi. cildimde hassasiyet oluşmasın, parlaklık sağlarken nem versin, içerik anlamında temiz olsun diyorsanız memnun edecek bir ürün. bittirdikten sonra tekrar alırım.

28 haziran 2024 23:52

içerik sonu