1. (bkz: cosmed atopia cleansing oil ) karma cildimi çok kurutunca çift aşamalı temizlik için satın aldığım Kore menşeli yağ bazlı temizleyici/temizleme yağı. Karma ve yağlı ciltler için formüle edilmiş. Oldukça akışkan, ince yapılı bir yağ kıvamında. Parfümsüz bir ürün zaten o bitkisel yağ kokusunu alıyorsunuz. Bir pompası tüm yüze yeterli geliyor. Ürün suyla buluşur buluşması emülsifiye oluyor. Cosmed'den farklı olarak tam olarak yağ formunda olduğu için arınmamasından korkmuştum ama su bazlı temizleyicimle yıkadıktan sonra gayet güzel arındı. Bazı kullanıcılar siyah nokta ve yağ filamentlerinin ellerine geldiğini belirtmişler ama bende böyle bir durum olmadı. Zaten ben fiddy metodu uyguladığımda bile böyle bir durum yaşamadım. Bununla birlikte burnumun üstündeki gözenek görünümünüm hafiflediğini söyleyebilirim. Cosmed'in yarattığı kuruluğun aksine bu ürün cildimi kadife gibi pürüzsüz ve yumuşak yaptı ve daha eşitlenmiş sağlıklı bir görünüm yarattı. Güneş kremini çıkarmada da başarılı. Komedona çok meyilli cildimde komedon veya sivilce yapmadım Tek kötü yanı biraz pahalı olması. Normal ciltlerin de kullanımına uygun olduğunu düşünüyorum. Çok beğendiğim bir ürün oldu. Koreliler bu işi yapıyor.
edit: sonraki kullanımlarda o yağ filamentlerinin ele gelmesi durumunu ben de gözlemledim. Komedon sorunum da büyük ölçüde çözüldü. Bundan sonra yağ bazlı temizleyicim budur.