yeni
popüler
sorular içinde ara
yeni soru sor
son sorular
son cevaplar
kategoriler
  • süslü
  • moda alışveriş
  • kuaför & güzellik merkezi
  • sağlık
  • spor
  • gönül işleri
  • aile arkadaş ilişkileri
  • cinsellik
  • eğitim & kariyer
  • seyahat
  • pet
  • sanat
  • bürokrasi
  • diğer

içerik listesi

henüz içerik eklenmemiş.

4.0
girdi yaz
medya ekle
değerlendir
  • linki kopyala
  • şikayet et
  • girdiler (93)
  • oylar (63)
  • medya (5)
ilk sayfa
önceki sayfa
4

41. Yağlı veya karma ciltlere son derece uygun su bazlı çok güzel bir güneş kremi. Ömrü açıldıktan sonra 6 ay. Bu biraz kötü çünkü bitiremeyebilirsiniz. Bunun dışında diğer favorimde clinique'in kutuda gelen mineralli güneş kremidir. O da yine karma ciltlilere uygun güzel bir ürün. Şu anda ama fiyat performans olarak tercih edebileceğim bir ürün. 60-70 tl'ye bulunabiliyor. Elimdeki biterse yine satın almayı planlıyorum.

19 mayıs 2020 17:45 20 mayıs 2020 06:39

42. roza problemli cildi güneşten koruması için kullandığım ama problemi daha da coşturan güneş kremidir.

21 mayıs 2020 08:37

43. Sürdükten sonra yüzde beyazlık bırakmıyor. Parlak bitişli sivilceye sebep olmayan güneş kremi.Uzun süredir kullanıyorum, karma ciltliyim. Tavsiye ederim.

21 mayıs 2020 15:31 23 haziran 2020 22:36


5

44. roaccutane tedavim esnasında dermatoloğumun önerisiyle tanıştığım üründür. renksiz olanı mat bitişli, gün içinde tekrarlanması gereken, hafif yapılı bir ürün. hassas bir cildim olmasına rağmen bana çok iyi geldi. uzun bir süredir severek kullanıyorum. tedavimden ötürü de koruması için yeterli diyebilirim.

retinol peelingden sonra iyice hassaslaşan cildimi irite etti ne yazık ki, bu yüzden  rosacure güneş koruyucuya geçmiştim ama cildim normal haline dönünce tekrar kullanmaya başladım. genel olarak memnunum bu üründen bu yüzden renkli olanını da aldım.

bendeki light rengi ve buğday tenimde aşırı turuncu duruyor, rengini açmak için nyx'in fondöten açıcılarını kullanıyorum. elimde karıştırıp yüzüme tampon hareketlerle, parmaklarımla uyguluyorum. öncesinde peeling yapılmazsa yüzde parça parça durma eğilimi var bu yüzden çok dikkatli kullanmaya çalışıyorum. ayrıca bende parlama yapmadı, 4-5 saat yüzümde yok gibi kaldı ve hiç rahatsız etmedi. mat bitişli bir ürüne göre kendiliğinden parlak ama, onu da eklemem gerekir. kapatıcılığı hiç yok gibi, az bir renk eşitliyor o kadar. indirimde görürsem tekrar alabilirim.

4 haziran 2020 12:10

45. bendeki renksiz versiyonu. yapısı çok güzel daha önce avene cleanance kullanmıştım şuan bunu deniyorum. ikisinde de akne problemim olmadı. bunu sürümü daha kolay incecik sıvı kıvamda ve avene bazen yakıyordu bu hiç yakmıyor. ancak avene aşırı yağlı cildimi kadife gibi yapıp gün içinde de neredeyse hiç yağlandırmıyordu bunda resmen parlıyorum 0 matlık. yine de gün içinde pudra ile dengelenebilir diye düşünüyorum. ikisi de beyazlık bırakıyor gibi ama beyaz tenliyseniz sıkıntı olmaz oturuyor zamanla. ikisini de beğeniyorum dönüşümlü kullanırım artık.

23 haziran 2020 14:49

46. çok büyük umutlarla aldığım ancak cildimin pek anlaşamadığı bioderma'nın güneş kremi. içerdiği tinosorb s ve tinosorb m güneş filtreleri beni ilk cezbeden kısmı olmuştu. çünkü bu filtreler oldukça stabiller, terleme veya su teması yoksa yenileme istemiyorlar. günlük hayatta da sürekli güneş kremi yenilemek zor olduğu için stabil filtreler benim için tercih sebebi. ikinci olarak da sivilce yapma ihtimali düşük olduğu için tercih ettim. önceden sivilce problemim olmamasına rağmen son bir senedir cildim sivilceye aşırı meyletmeye başladı ve aldığım ürünleri mecburen özenle seçiyorum. maalesef bu ürün bende devasa sivilcelere sebep oldu. ilk gün çenemde bir sivilce çıktı, kremin yapıp yapmadığını anlamak için ertesi gün tekrar sürdüm ve çenemde ikinci bir sivilce çıktı. iyice emin olmak için üçüncü gün tekrar sürdüm ve ertesi sabah üç tane daha yeni sivilce çıkınca kremi kullanmayı bıraktım. bu güneş kreminden başka rutinime herhangi yeni bir ürün de eklememiştim ve yüzümü çift aşamalı temizlikten sonra tonikle temizliyorum yani sivilceleri bu kremin yaptığına eminim.

demem o ki yapısı, sürümü ve filtlreleri güzel olmasına rağmen her ciltle anlaşacak bir güneş kremi değil. benim gibi kullanamayacağınız bir tüp güneş kremiyle başbaşa kalmak istemiyorsanız, imkanınız varsa önce samplelarını kullanıp sonra alın bu kremi.

7 temmuz 2020 10:19 7 temmuz 2020 10:20

4

47. Birkaç gündür deneyimlediğim ve memnun kaldığım güneş kremidir. Güneş kreminde aradığım kriterler 30 faktör üzeri olması ve hafif yapılı olup ciltte ağırlık hissi yaratmaması. Bu ürün benim için ikisini de karşıladı. Karma ciltliyim ve ürünün de vadettiği gibi bence de her cilt tipiyle anlaşabilir bir ürün. Sürdükten yarım dakika sonra cildimde tamamen emildi ve beyazlık bırakmadı. Gün boyu hiç ağırlık hissettirmedi cildimde ki bu konu güneş kremlerine ön yargılı olmamın en büyük sebebiydi. Ayrıca cildimde bir iritasyona da sebep olmadı. Kısacası benim için garanti bir güneş kremi oldu ve bittikçe alırım diye tahmin ediyorum.

12 temmuz 2020 16:36 12 temmuz 2020 16:36


5

48. Geçtiğimiz kasım şubat ayları arasında kullandım. Su gibi akışkan, yüzde hiç ağırlık hissetirmeyen, yapışık his bırakmayan bir üründü. Çok memnun kalmıştım. Tek kusuru boyutunun küçük olması. Daha ekonomik olduğu için başka bir ürünle devam ettim ama elimdeki bitince güncel fiyatlara göre avene fluid dry touch ya da bu ürün arasında seçim yapacağım. Kesinlikle yaz aylarına daha uygunlar.

14 temmuz 2020 15:26

4

49. Her yıl farklı güneş kremi deniyorum bu yıl biodermaya şans verdim.güneş kremi üzerine ten ürünü uygulaması sevmediğimden renkli olanı almaya karar verdim.light rengi bendeki.sanırım max aquafluid tinted olarak geçiyor bu renkli seri.

Karma cilde sahibim güneş kremlerinde aradığım en büyük özellik yüzde terleme ve ağırlık yapmaması.yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.su gibi olduğu için çok kolay uygulanıyor ve ağırlık yapmıyor o yüzden her cilde uyumlu olacağını düşünüyorum.kapatıcılık özelliği tabiki yok ama renksiz güneş kremlerine oranla daha sağlıklı bir bitiş sağlıyor.emilimi kolay güzel bir parlama veriyor cilde.ayrıca terleme de yapmadı yüzümde ve güzel koruduğunu düşünüyorum.ben çabuk kızaran bir insanım ama bunu kullanırken kızarıklık oluşmuyor.bende tek eksisi kullandığım zaman çene bölgemde beyaz nokta çıkarması ama o da hemen söndüğü için çok problem yapmadım.fiyatına göre boyutu az 40 ml.çok ekonomik değil o yüzden ama yine de ertesi yıl için tercih edeceğim beğendiğim bir ürün oldu.

16 temmuz 2020 15:27

4

50. karma akneli ve lekeli bir cildim var kullandığımda genelde ekstra akne yapmıyor ve asla ağır bir yapısı yok çok hafif beyazlık da bırakmıyor çok seviyorum açıkçası ben bunu

1 ağustos 2020 22:26 14 ekim 2020 12:40