içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (3)
    • oylar (1)
    • medya (1)

3. İçinde 3 temel seramid, hyalüronik asit ve niasinamid bulunan cerave markasının onarıcı göz kremi.

Ürün kolay ve hızlı emiliyor. Yapısı çok hafif. Bende herhangi bir milia gibi sorun yaratmadı ancak "Göz çevresindeki koyu halkaların ve göz altı torbalarının görünümünü azaltır, aydınlık bir görünüm sağlar." Ve "Göz çevresine gün boyu nem sağlar." Vaatlerini ben yeterli bulmadım. Göz çevremde bariz koyuluk ve torba görünümü olmasa da bir aydınlık görünüm de göremedim. Ayrıca gün boyu nemlendirecek kadar güçlü bir nemlendirici olduğunu düşünmüyorum. Bence kuru göz altlarınız varsa nemlendirme özelliği yetersiz kalıyor. Benim de göz altlarım çok kuru olduğu için tekrar alacağım bir ürün değil maalesef ki.

dün 14:47

2. Biraz deneyip çok beğendiğim göz çevresi kremi. Formu çok akışkan değil, hızla emiliyor ve çok iyi nem veriyor. O çok akışkan olmayıp kolayca emilmesini çok

beğendim. Ancak Türkiye'de şu an satılmıyor. Buna muadil başka göz altı kremi tavsiyelerine açığım süslüler.

20 nisan 2023 23:30

1. yaklaşık 3 aydır kullandığım ve dibini gördüğüm (gizlinot: hit the pan sayılır mı :)) göz kremim. İçeriğindeki niacinamide ile herhangi bir sorun yaşamadım ki the ordinary´nin niacinamide serumuyla bazen hafif yanma hissi yaşıyorum. Benim göz kreminde, özellikle sabahları kullanıyorsam aradığım en önemli şey iyi nemlendirmesi. tonla kapatıcı pudra derken o derinin anasını ağlattığım için özellikle sabahları dikkat etmeye çalışıyorum. bundan önce başka kremleri denedim ama kiehl´s avokadolu göz kremine yaklaşan bir krem daha bulamadım. (gizlinot: fiyatını hiç beğenmiyorum ama :/ ) bunun nemlendirmesi de iyi ama bir kiehl´s kadar değil. bir de içeriğinin cerave moisturizing cream ürününe çok benzediğini, bunun yerine o kremi kullanmanın daha ekonomik olacağını yazan bir sürü kullanıcı yorumu okudum. iherb´den 14.28 euroya (gümrük vergisiyle) sipariş verdim.

25 mayıs 2017 16:28