Açıkçası bu uygulamadan da bıktım artık. En büyük problem komisyon bi kere, komisyon değil haraç hatta. Süper satıcı olmama rağmen %15 komisyon alıyor, e 250 lira üstü zaten kargoyu da ben ödüyorum kalıyor elimde 3 kuruş. Onu kargolamakla uğraşacağıma çöpe atarım en azından kafam rahat eder. Yani mağaza fiyatı 500 lira olan ürünü 100 liraya koyuyorsun 50 lira olmaz mı diyen bir moron illaki çıkıyor. Bu ölücülerle uğraşıp canını sıktığına, harcadığın vakte falan değmez. Son birkaç ürünüm daha kaldı bugünlerde satılmazsa sileceğim hepsini. Çekilecek kahrı yok cidden.
Maç devam ederken sürekli kural Değiştirilmez. Ancak bu uygulamada sürekli sözleşme Değişikliğinden bıktırdınız. Süper satıcılardan%5 Kesiliyordu şimdi %10 olmuş. Satılırsa öde zaten kaldırıldı gibi. Aynen böyle devam yakında batarsınız inşallah.
Biz satıcıların topluca hesapları kıllanmayıp uygulamaya 1 ğuan verip gardropsa falan geçmemiz lazım öyle bir başlık açalım herkes birbirini yakip etsin app içi dayanışma oşsun hayat bayram olsun yeter silkelendiğimiz
Süper satıcıyım, 420 tlye sattığım üründen kalan 194 tl. Zaten çok çok uyguna yüklediğim ürünlerin bile altına şu fiyat olmaz mı diyenler aldığı ürünü teslim almayıp kargo firması da bana geri getirmediğinden kendi ürünümün peşinden koşmak zorunda kalmalarım derken uygulamada olmak bir süredir ayrı bir sinir stres sebebiydi. Şimdi bakınca kalan para da o kadar bir şeye benzemiyor ki. Gerçekten paketlemeye kargoya gidip vermeye ayrılan zamana çabaya bile değmiyor gibi geliyor artık. Son gönderdiklerim onaylanınca satılmayan da satılmasın deyip kapatıp çıkacak gibiyim.
neden sürekli kurcaladıklarını anlamadığım site. komisyon ve kargo o kadar yüksek ki insan eline 250₺ geçmesini istiyorsa ürünü 500 liraya satması gerekiyor. bu yüzden her şeyin fiyatı aşırı fahiş.
mangoda indirimde 750₺ olan kazağı 1000 liraya yüklüyor insanlar. dört yıldır yüzlerce alışveriş yapmışımdır ama son 1 yılda hakikaten boku çıktı, 100 liralık bir şey sepette 250 lira oluyor. işin kötüsü satıcıya da 60-70₺ falan kalıyor :d ne sattığına ne de aldığına değiyor artık. buradan bir şey satacağıma fakir fukara sevindiririm daha iyi
2-3 ayda bir sürekli bir şeyleri değiştiren uygulama. kurallar, görevler koyuyorsun, 1-2 yıl değiştirme bari de insanlar ona göre plan yapsın ama yok, kırk yılda düzgün bir şey yapar 2-3 ay sonra geri alırlar.
süper satıcıyım. komisyon konusunda bildirim falan gelmedi. dün ürün eklerken komisyonun sessiz sedasız %10'a çıktığını gördüm.
fiyatlandırmalarımı %5'e göre yapmıştım, insanı gereksiz uğraştırıyorlar. kargo ücreti de durmadan artıyor. daha tuhafı dün 10'a yakın ürün eklememe rağmen 3 ürün yüklemesini tamamlamadığım için süper satıcı ünvanımın elimden alınacağı bildirimi satış panelimden bana göz kırpıyor. sisteme göre bu ay 1 ürün yüklemişim. destek biriminde canlı desteği kaldırmışlar. biz sizi 3 saat içinde arayacağız moduna geçmişler. aradıklarında telefon başında değildim, zira 3 saat telefon bekleyecek halim yok. sonra da bir daha aramadılar. tekrar talep oluşturmak zorunda kaldım. yazılı olarak anında destek alıyorduk, bu daha mı iyi oldu şimdi? bu kadar komisyona doğru düzgün bir editör yazılımı bile yapamamışlar. dün mum esansı yüklemeye çalışıyorum, ilaç yüklediğimi iddia edip otomatik reddediyor. telefonda öğrendim ki yasaklı ürün yüklemeye çalıştığım için birkaç gün sonra süper satıcı kriterimi kaybedecekmişim, ürün yüklemelerinin görünmeme nedeni buymuş. editör kontrol edip düzeltecek dedi ama hala tık yok, 10 saatten fazla oldu.
gardrops da alıcıya yüksek komisyonu dayıyor. oradan satış yapamıyorsanız nedeni o, 30tl'lik şey sepette 90'a çıkınca kimse almıyor tabi ama en azından 2-3 günde yeni bir kural dayatmıyorlar. şu ikinci el pazarına bir taze nefes gelse de kurtulsak.
Son aylarda satılırsa öde diye bir seçenek sunup satışların biraz artmasına sebep olmuşlardı. Para kazanmak onları yormuş olmalı ki bu uygulamayı da kaldırmışlar. Ben iyiye giden bir seçimi neden geri alırsınız gerçekten anlayamıyorum. Para kazanıyordunuz işte ne oldu millet de ikinci el eşyalarını elden çıkarıyordu iki Kuruşa.
3 mart 20:33
3 mart 20:33
Süper satıcılara özel komisyon indirimi yaptıklarında şaşırmıştım hayret paragöz dolap indirim yapıyor diye. 3-4 ay dayandı en fazla, satılırsa öde öne çıkarmayı da kaldırdılar. Kullanıcılar üstümüzden en ufak bir fayda sağlayamaz biz tepelerine bineriz ancak misyonuyla ilerliyorlar. İşimden İstifa edip bunlara rakip bir app yazacağım sonunda gardropstan fayda yok.
Süper satıcı rozetini kazananlar için komisyon oranını %5 olarak uyguluyorlardı. Şartları sağlayınca Süper satıcı olabiliyorsunuz ama bu %5 komisyon her süper satıcı için geçerli olmuyormuş. Sattığın ürünlerin hemen hemen tamamı ikinci el olmalıymış. Eğer yeni veya yeni/etiketli şeklinde ürün yükleyip satıyorsan %15 komisyon ödemeye devam ediyorsun (süper satıcı olsan bile)
Şimdi bu %5 komisyonu %10'a çıkartmışlar. Ve bunun için "müjde! Sen de artık süper satıcısın (e zaten öyleydim?) artık düşük oranlı olarak %15 yerine %10 komisyon ödeyeceksin (yooo %5'ti %10'a çıkartmışsınız???) diye mesaj gönderiyorlar. Şaka gibi...
Haaaa, sıfır etiketli ürün satan butik vs olup da az komisyon ödemek için ürünlerini "az kullanılmış" kategorisinde yükleyip ürün açıklamasında "etiketlidir" yazan mini çakalları dolap tespit edip kapatıyor haberiniz olsun.
3 mart 18:56
3 mart 19:00
Kardesim tertemiz urunlerini burada satiyor. Ya az kullanmis ya da ihtiyaci olmadigi icin elden cikardigi urunler. Bakmak isteyenler icin:
Kozmetik dolap
22 şubat 01:07