11. Şükür ki çoğunu zaten hiç sevmediğim parfümler bunlar. Kimse kendine özel biricik bir parfüm kullanmıyor ama bir sokakta yürürken burnuna 3-5 kere çarpan parfümleri de kullanası gelmiyor insanın.
Baccarat rouge, Erba pura, black orchid, good girl, black opium, lveb tarzım değil ve hatta nefret bile ediyorum ama onlar da keşke ele ayağa düşmeselerdi. Sürekli bu kokuları almak istemiyorum özellikle erba pura rahatsız ediyor çünkü.
Libre ve euphoria aşırı sevmesem de hoş bulduğum ama bu yüzden kullanmayı düşünmediğim parfümler.
Niş veya designer parfümlerin çakmaları kullanıldığı için orjinali gibi olmuyor daha da rahatsız ediyor. Avon falan kullananlar dikkat çekiyor daha az bilindik ve rahatsız etmeyen parfümler kullanmış oluyorlar. Yani bence insanlar bir parfümü sevdiği için değil moda diye çok beğeniliyor diye kullanınca ele ayağa düşüyor. Özellikle baccarat rouge'da bence yaşadığımız durum bu. Ünlünün biri kullanıyor diye alıp kullananlar ayağa düşürüyor ve hem severek kullanan için kötü oluyor hem de çakmasını kullandıkları için rahatsız ediyor.
Modası geçen ortalama bilindik parfümler candır. Bence yaşatılmalılar.