1. (yazar: mero)'nun uktesi.
cilt bakımında hakkı teslim edilmeyen bir ürün tipi. kovid döneminden itibaren yaklaşık 4 senedir cosmed ve pembe the purest solutions kullanıyorum. cyrene, isntree veya daha lüks markaların enzim peelingleri daha etkili olabilir ancak bu ürünler bile temizlik adımını farklı bir aşamaya taşıyor. çift aşamalı temizlikte ilk aşamada yağ bazlı temizleyici yerine(gizlinot: çok kurutup hassasiyet yapıyorlar ) enzim peeling kullanıyorum. normal peeling ürünlerin aksine toz peelingler birkaç damla suyla ıslatılıp köpürtülerek kullanılıyor, yüzünüzü sert tanelerle yıpratmamış oluyorsunuz. güzel temizleniyor ve duru bir cilt bırakıyor gerisinde. güneş kremi ve tüm yüz makyajı yaptıysam hassas ciltler için uygun hafif bir temizleme jeliyle üstünden geçiyorum ve tam olarak temizlenmiş oluyor. tps ve cosmed'in toz peelinglerinin kullanımı zor. içindeki kaşıkla içinden alıyorsunuz ama o sırada eliniz ıslak olduğu için ürünün içine düşen bir damla ürünün topaklanmasına yol açıyor, ıslak-nemli kaşık peelinge bulanıyor. keşke isntreede olduğu gibi kapağındaki delikten dökerek alabilsek. markası değişebilir ama enzim peelingi mantığını çok sevdim ben. bittikçe alırım.