434. Olaylara bir kere bile sesini çıkarmayanlardan
- girdiler (434)
- medya (43)

saç kalınlığı: | normal |
saç tipi: | kuru |
433. Zengin koca hayali yine suya düşmüş olan influencer.

cilt tipi: | karma |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | normal |
432. evleniyor.
kanalında ev dizme/çeyiz maratonu başladı bile

yaş: | 27 |
431. İlk burun ameliyatı sonrası yüzü çok güzel ve havalıydı.ikinci kez yaptırdığı burun ve göz kapağı ya da fransız askısı mı herneyse ameliyatına ne gerek vardı.kocaman şişik dudaklar ve yüzde kaybolan minicik burun.hiç dostu,arkadaşları,ablaları uyarmamış mı bu konuda kendisini merak ediyorum.

göz rengi: | açık kahverengi |
ten rengi: | beyaz tenli |
430. Ezgi fındık deprem dönemiyle ilgili en az eleştirilecek influencerlardan.
Kendisi, kendisinden beklemeyeceğim kadar bu konuda duyarlı oldu ve olabildiğince teyitli bilgi paylaştı. Yetmedi bir yerden sonra kendisi, kendi elleriyle gerçekten gerekli olabilecek eşyaları bizzat belediyeye gönderdi. Bebek yatağı, gıda vs yabancı takipçileri para yardımı yapabilsin diye sürekli onlara yönelik paylaşımlar yaptı. Hem İngilizce hem Almanca. Ruh sağlığı ile ilgili paylaşımları da gayet yerindeydi.
sezarin hakkı sezara. Ben kendisi ile ilgili daha o zmanalar bir girdi yazmış sonra zamanı değil diye silmiştim. Keşke silmeseymişim.

429. Ben eskiden Alev Karslı ile ikiz kardeş zannederdim

cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç tipi: | yağlı |
yaş: | 30 |
saç rengi: | siyah |
kepekli saç: | hayır |
428. linkleri çok iyi arkadaşlar. kesinlikle çok farklı.
geri kalan konular için: hoş kadın, vücudu çok iyi ama bana pek samimi gelmiyor.
ama
linklerinden alışveriş yapmaya çalışıyor muyum? evet.
kesinlikle en iyi linklere sahip kişi.

göz rengi: | yeşil |
saç tipi: | normal |
yaş: | 34 |
saç rengi: | koyu kestane |
kepekli saç: | hayır |
427. Son zamanlarda storyleri eğlenceli geliyor bana. Daha bi reklam, katalog ya da nasil desem profesyonel değil de normal, arkadaşları ile paylaşıyor gibi paylaşıyor. Küçük küçük bikgiler veriyor ne bileyim detay anlatıyor falan. Çok hoş yani. Almanya gezisinde mesela gittikleri, yiyip içtikleri yerleri, başlarına gelen ufak talihsizlikleri falan ufak ufak anlatıyordu. Bu tarz şeyler beni storylere çekiyor açıkçası. Kendimi bir insanı takip eder gibi hissediyorum. Diğer türlü sanki bir robot var ve önüme bir şey atıyor gibi geliyor.
Okuyorsan sevgili ezgi böyle devam et hatta bence bı tık arttır. İnsanlar sana epey laf atıyor ama ben seni gayet esprili, tatlı buluyorum LoL . Kafa kızsın vesselam. Kendi hayatından ufak ufak şeyleri paylasman, gün içinde yaşadıkların ya da yaptıklarınla ilgili kendi uslubunca bir şeyler yazman çok hoş oluyor. İnsanlar da storyde daha bır merak eder, bakar. Başkasının hayatına bakmayı ve bir parçası olmayı seviyoruz çünkü.
Kahvaltı tabakları için de teşekkürler. Yulaf lapasi terör örgütüne inat yamuk kesilmiş yumurta ve dağınık konulmuş zeytinli kahvaltı tabakları görmek beni çok mutlu etti :d

426. son haftalarda dolguları fazla abartmıs suratı kötü duruyor bayağı

göz rengi: | siyah |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | normal |
yaş: | 22 |
saç rengi: | sarı |
kepekli saç: | hayır |
425. sip sivri çenesi dışında bence çok hoş bir kadın. ayrıca çok cool. kimseyle münakaşa etmiyor, kimseye laf sokmuyor. mis gibi kendi işine bakıyor.

cilt alt tonu: | warm |
yaş: | 32 |