ismini sol tarafta görünce tıkladım tanımıyorum.
Influencer olduğunu az öğrendiğim kişi.
Olaylara bir kere bile sesini çıkarmayanlardan
Zengin koca hayali yine suya düşmüş olan influencer.
24 ocak 2024 23:23
24 ocak 2024 23:24
evleniyor.
kanalında ev dizme/çeyiz maratonu başladı bile
İlk burun ameliyatı sonrası yüzü çok güzel ve havalıydı.ikinci kez yaptırdığı burun ve göz kapağı ya da fransız askısı mı herneyse ameliyatına ne gerek vardı.kocaman şişik dudaklar ve yüzde kaybolan minicik burun.hiç dostu,arkadaşları,ablaları uyarmamış mı bu konuda kendisini merak ediyorum.
Ben eskiden Alev Karslı ile ikiz kardeş zannederdim
linkleri çok iyi arkadaşlar. kesinlikle çok farklı.
geri kalan konular için: hoş kadın, vücudu çok iyi ama bana pek samimi gelmiyor.
ama
linklerinden alışveriş yapmaya çalışıyor muyum? evet.
kesinlikle en iyi linklere sahip kişi.
son haftalarda dolguları fazla abartmıs suratı kötü duruyor bayağı
sip sivri çenesi dışında bence çok hoş bir kadın. ayrıca çok cool. kimseyle münakaşa etmiyor, kimseye laf sokmuyor. mis gibi kendi işine bakıyor.
beline bir işlem yaptırmış gibi aşırı ince duruyor kısa sürede bu kadar hızlı beli inceltmek imkansız bel oyukluğunu zirveye taşımış. kardashians vücut tipine özenmiş son hali bana onları anımsattı açıkçası. yüzüne yaptırdığı estetiklere değinmicem sadece dudaklar çok büyük çok. şu dudak dolgusunu az miktarda yaptırsa daha güzel ve hoş bir kadın olanacağını düşünüyorum şu an gerçekten yapay duruyor. bunun haricinde tarzını beğeniyorum güzel parçalar buluyor diğer influencerlardan ayrılan tek yönü giyinmeyi bilmesi kombinleyebilmesi bence.