girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (1)
    • medya (0)

1. Sürekli instada önüme düşüp duran “psikolog”. Bilimsellikten uzak, cinsiyetçi yorumlarıyla dikkatimi çekti. Google’da adını aratınca kendisine ait bir sayfa çıkıyor. Özgeçmişinde odtü’de psikoloji bölümü kazandığı yazıyor fakat hangi yıl eğitime başladı, hangi yıl mezun oldu bahsetme ihtiyacı hissetmemiş kendisi. Hatta ve hatta uzman psikolog ünvanı koymuş instada isminin önüne fakat uzman olmak için masterını nerede yapmış bunu da bilmiyoruz. Kendisini scopus ve web of science’da da arattım (global düzeyde makale veritabanları) fakat yayımladığı herhangi bir makaleye de ulaşamadım. Uzman psikolog olduğunu iddia eden birinin akademik geçmişine ulaşmanın bu kadar zor olmaması lazım diye düşünüyorum. Umarım kendisi 2 tane dandik seminere katılıp sahte bir kimlik yaratıp şarlatanlık yapıp milleti dolandıranlardan değildir. Şahsın akademik geçmişiyle ilgili bilgi sahibi olan, yayımladığı makalelere ulaşabilen varsa paylaşırsa sevinirim. Umarım ilgili bakanlıklar bu kişiyi araştırıyordur.

dün 21:23