içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. Rihanna'nın markası Fenty Beuty'nin en son çıkardığı dudak ürünüdür.

Aslında ürünle ilgili yorumlarımı fenty beauty başlığında yazmıştım fakat ukte verildiğini görünce doldurmak istedim. sevgili (yazar: rosegoldlotus) isimli yazarımızın uktesi.

Ürün adının da vermek istediği izlenim gibi gloss görünümlü ruj. Ben de is it fu$$y rengi var. Rengi güzel soft pembe / gül kurusu bir renk tarzında. Ben normalde ruj üzerine gloss sürerek dudak makyajımı tamamlayan biriyim ve bu ürünü görünce heycanlanmıştım; çünkü bana iki ürünü tek bir şekilde sunuyor. Peki vaadini yerine getiriyor mu? Bence evet. Verdiği parlaklık glossy bir etki veriyor dudaklara, dudaklarımı çok güzel nemlendiriyor da, ruj formunda olduğu için kesinlikle glossa göre daha kalıcı ve glossların aksine yoğun bir şekilde renk veriyor. Kokusu fenty'nin klasik gloss kokusu ki benim beğendiğim bir kokudur. Yapısında yapışkanlık var tabiki de sonuçta glossy bir üründen bahsediyoruz. Bir de bir süre geçtikten sonra ve üst üste tazelemeden sonra dudakta ağırlık yapabiliyor. Yine de benim için 4.5/5 bir ürün olmuştur. Diğer renklerini de alıp kullanmayı düşünüyorum.

edit: paketlemesine değinmemişim; çok şık bir tasarımı olduğunu düşünüyorum kesinlikle.

dün 14:13 dün 14:15