içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. indirimlerden yeni aldım. kısacık, gerçekten kısacık kirpikli biriyim. performansı beni o kadar şaşırttı ki. bir gözüme sürüp üstten alttan yandan foto çekip kardeşime attım, firmaya göndersen reklamlara seni koyarlar dedi. doğru, bence de beni koyarlar. tek katta doğal ve uzun, iki katta dolgun ve uzun kirpik veriyor. sabah sürdüm, akşama dökülme neredeyse olmadı. arada yüzümü yıkadım, bazı maskaralar mürekkebe dönüşüp her yerinizi batırıyor ya, kesinlikle olmadı. yüzümü yıkadım ve dikkatle kuruladım. günüme devam ettim. bi tık kıvrıklık azaldı ama suyla yüz yıkıyorsun o da normal :) nihayetinde waterproof vaadi yok maskaranın.

ben bikaç tane de allık aldığımdan markanın hepsiburada mağazasındaki hem indiriminden hem kuponundan yararlandım bana 180e geldi. buradan bir süslümün girdisiyle gidip aldım üstelik. flormarda güzel indirim var deyip bu maskarayı 130a aldığını yazmış. merak ettim baktım ondan bikaç gün sonra aldım ama benim alışverişimle ilgilidir belki bende 180 düştü. sanırım marka ara ara güzel indirimler yapıyor. uzatma etkisi arayan süslülere şahsen tavsiye ederim. beni kesinlikle pişman etmedi.

dün 00:41