1. kullandığım ilk c vitamini serumu. sephora' nın sık sık yaptığı black ve gold karta özel %20 indirimle almıştım. markanın da kullandığım ilk ürünü, genel olarak ürünleri hakkında bir fikrim yok, içeriğine bakarak tercih etmiştim. 15ml' lik ufak bir ambalajda satılıyor, düzenli kullanımla yaklaşık 1.5 - 2 ay gibi bir sürede bitecektir ki c vitamini serumlarının çabuk bozulduğunu göz önünde bulundurursak ideal bir miktar. mat cildime biraz aydınlık ve canlılık verir umuduyla almıştım ama hiç öyle bir etkisi olmadı, ilk sürdüğüm yarım saat belki biraz etkisi olmuştur. başlarda çok düzenli kullanmamıştım ama son zamanlarda sabahları kullanıyorum, portakallı şurup gibi kokuyor tam olarak yani parfümlü bir ürün ama emilimi hızlı ve sürdükten sonra kokuyu almıyorsunuz. nemlendirici kremin altında pütürlenme yapmadı, konforlu bir kullanımı var ancak çok istediğim etkiyi alamadım. belki göz çevremdeki morluklara biraz katkısı olur dedim ama bir fark yok. o nedenle tekrar almayacağım bir ürün.
- girdiler (1)
- oylar (1)