yeni
popüler
sorular içinde ara
yeni soru sor
son sorular
son cevaplar
kategoriler
  • süslü
  • moda alışveriş
  • kuaför & güzellik merkezi
  • sağlık
  • spor
  • gönül işleri
  • aile arkadaş ilişkileri
  • cinsellik
  • eğitim & kariyer
  • seyahat
  • pet
  • sanat
  • bürokrasi
  • diğer
girdi yaz
medya ekle
  • linki kopyala
  • şikayet et
  • girdiler (544)
  • medya (81)
tarih
oy (güzelinden)

544. genellikle bişeyler satın almak için kullandığım uygulama. şu zamana kadar problem yaşamadım.

19 şubat 16:37

543. dünden beri hiç tanımadığım birisi tarafından hakaretlere maruz kaldığım uygulama. ilk mesajında profilini şikayet ettim, kapanır ya da engellerler diye düşündüm. bugün uygulamaya tekrar girdiğimde hesabında herhangi bir kısıtlama olmadığı gibi hakaretin dozunu çok artırmıştı, tekrar şikayet ederek canlı desteğe bağlandım

canlı destek bana talebimin alındığını söyledi, ben de sonucu bana ne zaman bildireceksiniz dediğimde sonucu bana bildirmeyeceklerini ilettiler. 2 gündür şikayet ediyorum hiç bişey yapmıyorsunuz dediğimde bana dönüş yapma gibi bir kurallarının olmadığını söylediler. adamın profili hala aktif hala hiç bir aksiyon almamışlar.

medyaya maruz kaldığım durumu ekliyorum, hostes falan da değilim bu arada...

ilgili medya:
1
14 şubat 00:31 14 şubat 00:37

542. Kesinlikşe dolaptan daha hesaplı daha karlı. Yepyeni ürünler ekledim süslüler bakmak isterseniz ismim ateliernoe  Link

13 şubat 22:00


541. Dolap uygulamasından çok daha kârlı olan uygulama. İlgilenen olursa büyük boy oysho spor kol çantası ve h&M marka bebek kıyafetleri profilimde. Hesabım melissa33

13 şubat 11:04



540. tuhaf kullanıcılara sahip uygulama.

ederinin altına koyduğum ürüne önce %40 gibi büyük bir indirim teklifi yolladı reddettim. sonrasında 10tl arttıra arttıra her gün teklif yollamaya başladı. reddediyorum, tekrar üzerine 10tl koyup yolluyor. yine reddediyorum, yine 10tl koyup yolluyor. bu böyle bir süre devam etti. sonunda arttıra arttıra kabul edebileceğim bir fiyata geldik. teklifi kabul ettim, ürünü almadı. nasıl bir ruh hastası çözemedim.

edit: teklifini kabul ettikten iki gün sonra mesaj sisteminden ürün hakkında bir dolu soru göndermiş, üstelik çoğunun da cevabı ilanda var. anında engelledim.

22 ağustos 2024 15:59 24 ağustos 2024 16:50

539. sabah sabah dur yere sinirimi zıplatan o embesili paylaşıyorum. sıfırı indirimle 1500 lira olan tertemiz, sadece denenmiş ürünü 1000 liraya koyuyorum daha bir de üstüne 500 olmaz mı diyor cibilliyetsiz. uygulamaya koyduğum uygun bütün kıyafetleri topluyorum, burada sürekli gezinen çingene bir kız var ona veriyorum, uygun olmayanları da ahdım olsun acımadan çöpe atıyorum. böyle aç oğlu açlarla uğraşamayacağım artık.

ilgili medya:
1
22 ağustos 2024 09:00

538. Jumiso peptitli snail mucin ve derma factory kırmızı propolis serum ekledim. Fiyat konusunda yardımcı olurum  Link

29 temmuz 2024 20:50


537. buranın ölücülerinden ciddi anlamda ikrah geldi. zaten zor bela zaman buluyorum ürünleri ışık ve açı ayarlayıp kaç kare çekiyorum, ürünleri aldığım siteleri bulup manken üstündeki hallerini ekliyorum yetmiyor giyim ürünüyse içeriğini yazıyorum, fiyat araştırması yapıp ona göre bir fiyat belirleyip koyuyorum abuk subuk teklifler geliyor.

sıfırı 1000 lira olan birkaç kere taktığım hiç problemi olmayan çantayı 400 liraya koymuşum 'öğrenciyim ya 200 olsa olur mu' diye mesaj geliyor. öğrenciysen bütçenin üstünde çanta peşinde koşma yani resmen hibe bekliyorsunuz insanlardan. sinirimden kaldırdım çantayı, böyle terbiyesize satacağıma dolapta çürüsün daha iyi. her ürünü gayet uyguna koymuşum insan der ki zaten piyasaya göre makul fiyatlara satıyor daha zorlamayayım, yok ille kırpmaya çalışacak ille indirim teklif edecek. saçma sapan pazarlık muhabbetleriyle uğraşmamak için direkt vereceğim fiyata koyuyordum bundan sonra her şeyi en az 200 lira fazlasına koymaya karar verdim. indirim alamayınca kazıklanıyorum sanıyor çünkü bunlar.

geliştiricileri de artık uygulamaya mesaj filtreleme özelliği getirsin cidden içinde 'öğrenciyim' geçen mesajlar direkt engellensin istiyorum yoksa birisiyle çok fena papaz olacağım artık.

hatta zahmet olacak ama uygulamayı da yenileyin hala uygulama içinden fotoğraf çekmeye çalıştığımda saçma sapan zoom yapıp çektiğim fotoğrafı mahvediyor.

22 temmuz 2024 22:03

536. Gardrops premium ürünlerini çok begeniyorum. Polo'lar Lacoste'lar sudan ucuz ve neredeyse bütün ürünlerde kupon veriyorlar. Sayesinde dolap denilen gudubetten kurtuldum.

Edit: bu entryimden sonra bütün ürünler yüzde 40 oraninda zamlanmis. Siliyorum seni gardrops cok kirginim baysu.

3 mayıs 2024 10:25 4 mayıs 2024 21:51

535. Burada tanıştığım bir süslüden takas yoluyla aldığım termosun kapağını kullanamadığımdan dolayı 60 liraya satışa koydum. Biri mesaj attı 30 lira olur mu diye. Dedim zaten yarı fiyatına satıyorum internetten güncel fiyatını teyit edebilirsiniz o zaman 45 yaparsanız kesin alıyorum dedi, oğluma termos bakıyorum da her yerde pahalı da sıralamaya başladı. Aylardır ondan başka o ürün için yazan olmayınca mecbur kabul ettim. Ürünü kalın patpata ve 2 kutuya koymama rağmen sanırım kargoda hasar görmüş, bana yazdığı şey şu: ürün asla ısıyı muhafaza etmiyor, bu ancak termos olur. Keşke O fiyata anca termos alırsın zaten deseydim, görüldü attım. Son zamanlarda iyice saçmalamaya başlayan komisyon ücretleriyle beraber de yıllardır buradan satış yapmıyorum, artık üretimi olmayan ürünleri almak için kullanıyorum, şanslıyım ki burada herhangi bir sorun yaşamadım.

2 mayıs 2024 23:05 2 mayıs 2024 23:07