ben artık gerçekten "o aşk"ı yaşamak istiyorum ya.
doğal bir şekilde bir araya gelelim mesela, plansız bir yerde çıksın karşıma, oturup ilk muhabbet ettiğimiz zamanda bile bir şeyler canlansın ikimizde, birbirimizden hoşlanalım, o gün eve ağzım kulaklarında gideyim ve eve gidince de bana karşı bir adımını göreyim mesela mesaj atsın, hislerini ilk belli eden o olsun, sevgisini açıkça gösteren, benim için çabalayan, beni mutlu etmek isteyen biri olsun. birlikte eğlenelim, birlikte gülelim, en saçma şeyi bile onunla paylaşabileyim, güzel bir restoranda şık bir date yapalım, sonra hiç doymadık diye gidip kokoreç yiyelim mesela. yeri geldiğinde beynimizi yakan filmler izleyelim yeri geldiğinde eski türk dizilerine kafa yoralım. ve beraber seyahat edelim, beraber yemek yapalım, gezelim, tozalım ve birbirimizi parlatalım. onun ışığı beni daha çok parlatsın benim ışığım onu. ve bütün bunları yaparken evimizde gibi hissedelim ikimiz de. rahat, doğal, plansız, güvende. iliklerime kadar o aşkı hissedeyim mesela, o da aynı şekilde. mesela birbirimizi makul bulduğumuz, mantıklı olduğu veya yaşımız geldiği için değil, her günümüzü beraber bir çatı altında geçirmek istediğimiz için evlenelim. aşkla başlasın yolun sonu musmutlu bir aşk evliliği olsun.
çok çok amin.
geceye değil ama bugüne bir dilek bırakacağım, her zaman beklemediğim anlarda gelen mutsuzluklarla uğraşıyorum, lütfen önümde sadece 36 saat var ve bu zaman dilimi içinde bu sefer hayatımda beklemediğim bi mutluluk sürprizi olsun ve her şey yoluna girsin.
Bir ailem olsun istiyorum, çocukluğumda asla göremediğim annemi babamı istiyorum. Olmayacağını bile bile diliyorum.
İlişkimin iyiye gitmesini istiyorum, her an bir şeylerle suçlanmaktan yoruldum, normale dönmesini istiyorum. kırık kalbimi onarmasını istiyorum. Sımsıcak bir sarılma sadece, olmayacağını bile bile diliyorum.
Yaradan kimseyi olmayacak dileklerin esiri etmesin.
29 ekim 2019 00:42
29 ekim 2019 00:42
sırf kendisiyle benzer bir görüşün parçası diye birilerini ilahlaştırıp, körü körüne savunup, yaptığı her şeyi, söylediği her şeyi doğru kabul edip, sorgulamayan, doğruya "doğru", yanlışa "yanlış" diyemeyenlerin, bu cehaletten arınması dileğiyle...
Güzel bir iş. Tek dileğim.
Bir tek dileğim var , mutlu ol yeter..
Tüm insanlık için ‘vicdan’ diliyorum.
tüm pozitif enerjimle diliyorum ve totemliyorum ki bu sözlükteki herkes şu an eksikliğini hissettiği şey her ne ise hayırlısıyla ona kavuşsun. kısmet isteyenin kısmeti açılsın, iş/okul isteyen en güzeline kavuşsun. herşey gönlümüzce olsun.