içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. Gucci’nin flora koleksiyonundan nispeten yeni, 2024 yaz çıkışlı vanilyalı parfümü.

Bu parfümü uzun zamandır hiçbir parfümü beğenmezken bir anda çok beğenip, gidip gelip koklayarak sonunda aldım. Ozonik dedikleri, kimyasal, şaşırtıcı bir kokuyla açılıp sonrasında hızlıca vanilyalı çiçeklere dönüşüyor ve en sonunda geriye baskın olmayan, hafif bir çiçeksi vanilya, pudra kokusu bırakıyor. Fragrantica’da Muz, mango kokularından bahsediliyor ama ben bu kokuları alamadım.

Ayrıca yine fragrantica’da kokuyu sıkıcı ve jenerik bulmuşlar. bir parfüm eksperi olmayan benim içinse oldukça yeni ve sıradışı bir parfüm. 2 aydır beklediğim kadar var, yerine denediğim hiçbir şey aynı hisleri yaratmamıştı. Bu arada parfümün tanıtımında "flowers" şarkısı sayesinde belki de, miley cyrus'u görüyoruz. Bu parfüme uymuş mu bilemiyorum, dediğim gibi, flowers şarkısıyla belki.

kalıcılığını bileğimde oldukça iyi bulsam da henüz tam olarak deneme fırsatı bulamadım, deneyince yine paylaşırım.

Şahsen ben çok sevdiğim için kışın da sürekli olarak kullanmayı düşünüyorum ama daha ziyade ılık ve yaz havası parfümü. Şişesi spor ama tatlı, aynı zamanda ağır bir şişe. Ele alındığında şişenin ağırlığı hafif bir “neşeli ve havai duruyorum ama sen beni çok da yabana atma” hissiyatı veriyor. Çok lüks değil ama tatlı ve neşeli bir hava katıyor bulunduğu ortama. Genel olarak huzur, neşe ve güzellik dolu, umut verici bir parfüm bence, beni de çok mutlu etti, iyi ki de almışım.

nihai ek: zaten parfümün reklamında miley cyrus'ın "flowers" şarkısı çalıyormuş. Ben hep review video'larında falan izlediğim için reklamın sesini hiç dinlememişim, sadece izlemişim.

ilgili medya:
    2 saat önce 1 saat önce