girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (8)
    • medya (0)

1. Bugün, 79 yaşında hayatını kaybetmiş usta oyuncu.

Efsane roller, muhteşem filmleri arkasında bırakmıştır. Allah rahmet eylesin. çok üzüldüğüm ölümlerden oldu.

31 mart 2017 16:24

2. Terk- i diyar eden bir güzel insan daha...

Mekanı cennet olsun.

31 mart 2017 16:56

3. Hababam sınıfının güdük necmi'si. Ne yazık ki bugün aramızdan ayrıldı. Mekanı cennet olsun.

31 mart 2017 17:26

4. bir döneme damga vuran oyunculardan. O dönemin insanları bir bir gidiyor, yeşilçama sayısız karakterle emek veren ustalar inek şaban, damat ferit derken güdük Necmi'yi de kaybettik.hepsinin mekanı cennet olsun.

31 mart 2017 17:49

5. yattığın yer ışıklarla dolu olsun güdük necmi..mekanın cennet olsun koca çınar..

gidişiyle üzen oyuncudur.

31 mart 2017 18:12

6. allah rahmet eylesin. mekanını cennet eylesin.

çok üzüldüm gerçekten. güzel insanlar birer birer terkediyorlar bizi. şimdi inek şaban, damat ferit, güdük necmi cennette buluştu.

allah geride kalanlara sabır versin.

31 mart 2017 18:36

7. Geriye dönüp baktığımızda yerlerine aslaa kimseleri koyamayacağız.. Kumsaati gibi tükeniyor bir zamanlar zevkle izlediklerimiz. Onları hep uzaktan takip ettik, şimdiki teknolojiden uzakta ama sanki daha özel bir bağ vardı aramızda.. Mekanı cennet, ruhu şad olsun..

31 mart 2017 19:48

8. kemal sunalla birlikte gönüllerimizdeki tahttan hiç inmeyecek sanatçı,oyuncu

güzel bir dönem kapanıyor. hayata kazık çakamayacağımızı bilsem de onların yerini doldurmayı bir yana bırakın yan yana olamayacak sanatçı müsveddeleriyle yaşamımıza devam edeceğimize üzülüyorum.

artık her sevdiğim yeşilçam filmini izlerken daha da buruk içim.

31 mart 2017 20:59 31 mart 2017 20:59