içerik listesi

• oylar (1)
  • medya (0)
tarih
oy (güzelinden)

4. Hafif bir yapısı var ve gece boyunca cildi besliyor. Özellikle kuru ciltler için gayet iyi bir seçenek. Fiyat/performans açısından da başarılı.

21 şubat 18:05

3. genel olarak ürünlerini beğendiğim bu zamana kadar kullandıklarımdan da zarar görmediğim bir marka bence bu kremide güzel.

18 şubat 17:20

2. Uygun fiyatlı nemlendirici arayışımda şans vermek istedim. Yukarıdaki süslünün belirttiği gibi aşırı hassas ciltlerin pek seveceği bir ürün olacağını sanmıyorum. Ancak benim kuru-karma cildimde etkisi fena değil. Sanki iyi bir sebum dengesi sağladı gibi. Parlak değil mat bitişli bir görünümü var.

16 şubat 11:48

1. bir eksisiyle başlamak istiyorum, parfüm oranı fazla. kapağı açınca direkt parfüm kokusu alıyorsunuz. içeriğinde de ortalarda hatta, hassas, rozalı ciltleri biraz rahatsız edebilir. bende bir kızarıklık oluşturmadı ama biraz daha az parfümlü olabilir. sivilceye meyilli bir cildim var sivilce yapmadı. çok güzel nemlendiriyor, yoğun yapıda bir krem. sürdükten sonra mat bir efekt veriyor yüze, facetune ile retouch yapmışsınız gibi. birçok insanın hoşuna gidebilir ama ben genelde krem sürünce o parlak parlak görüntüyü seviyorum. sabah kalktığımda bile cildimde o krem yumuşaklığını hissediyorum. uygun fiyatlı güzel bir nemlendirici bulmak bayağı zorlaştı, bu ürün denenebilir kesinlikle. yağlı ve karma ciltlilerin daha çok seveceğini düşünüyorum. gündüz kremini de alıp deneyeceğim onu da yorumlarım, isana'nın hyaluron serisinden çok memnun kaldım.

19 temmuz 2021 01:22

içerik sonu