içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (2)
    • oylar (5)
    • medya (4)

2. Hazır mısınız? Göklere çıkaracağım.

Dönem dönem egzama atakları geçiren, kuru karma, asiri hassas, sivilceye meyilli, rosceadan suphelendigim cildime en iyi gelen cilt bakım ürünlerinden biri olur kendisi

Sivilcelerimi çok hızlı söndürür, t bölgemi vıcık vıcık yapmaz, kuru kısımları ekstra kurutmaz, renk açar, leke açar

Belki de gerçekten rosceam vardır ondan bu kadar memnunumdur bilemiyorum

Nineless azelaik asitli serum da denedim ama oranı daha düşük diye midir bilemiyorum bir isis pharma değil.

Nemlendirme özelliği bence pek belirgin değil. O yuzden üstüne nemlendirici de sürerim genelde

Ama pürüz geçirme, sivilce söndürme, sivilce lekesi gecirme konusunda daha iyisini bulana kadar en iyisi budur benim için

İlk zamanlarda sürdükten sonra inanılmaz bir kaşıntı, karıncalanma yapıyordu. Yüzümü parcalayasim geliyordu. O zamanlar altına nemlendirici, üstüne metroruboril şeklinde kullandım. Aylarca o şekilde kullandım diyebilirim

Sonra cildim alıştı. Direkt olarak uygulayabilme başladım

Baktım az girdi var, dedim Allah hayrıma yazsin, girdi yazayım

Ara ara lokal steroid de kullanıyorum, cildim çok irrite olduğunda falan. Soğuktan, cesme suyundan bile irrite olur.

Benzer cilt yapınız varsa ya da rosceaniz varsa deneyebilirsiniz bence

Umarım denerseniz faydası olur

6 aralık 00:05

1. dermoeczanem'den satın aldım. Cildimin hassas olduğu bir dönem ve çok yormak istemediğimden azaleik asit kullanmak istedim sadece bir kere kullandım henüz o yüzden sadece yapısından bahsedeceğim sonra güncellerim girdiyi. Küçücük bir şey 30 ml. 30 ml olduğunu biliyordum tabii ki alırken ama çok küçük geldi gözüme kargoyu açınca. Yapısı kolay dağılacak gibi duruyordu aslında ama yani biraz çok kullanmak zorunda bıraktırdı gibi. Bende kaşıntı falan yapmadı ki dediğim gibi hassas bir dönemde cildim. Pütürlerim için aldım 1 ay sonra güncellerim inşallah unutmayıp.

Edit: iki gün önce sürmüştüm şimdi yine sürdüm cildim kızardı ve kaşınıyor. Normal olduğunu biliyorum ama ilk sürdüğümde neden olmadı anlayamadım sanırım az sürmüşüm...

25 mart 2021 18:21 26 mart 2021 17:20