2. yaz aylarında yağlı ciltler için ideal jel krem. tam yaz sonunda aldım ve sonrasında kuru ve soğuk iklimi olan bir şehre taşındım. ağustos ayında nemli sahil şehrinde ne kadar başarılıysa kuru havası olan şehirde sonbahar ve kış o kadar başarısızdı. cilt aynı cilt ancak dış etkenlerin değişmesi performansı kesinlikle etkiliyor.
Nemlendiriciyi kullandıktan sonra yağlandırmıyor ancak güzel bir parlaklık veriyor. beyaz buton veya ekstra sivilceye sebep olmadı. hafif yokmuş gibi bir krem yapısı bana simple protect and glow'u hatırlattı.
ağır cam paketlemesi var, gayet şık. tabanı köşeli olduğu için bitmeye yakın ürünü köşelerden almak zor. spatulası ince veya sivri olmadığı için sonda kalan ürünleri almakta etkili olmuyor.
yaz aylarında nerede olacağıma göre belki tekrar alırım ancak şimdilik tekrar almadım.
ilgisini çekenler için tam içerik listesi: Water, Propanediol, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tromethamine, Polyglyceryl-2 Stearate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Allantoin, Betaine, Squalane, Trehalose, Ethylhexylglycerin, Artemisia Capillaris Extract, Bambusa Arundinacea Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Hydrolyzed Malt Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Sorbitan Isostearate, Ectoin, Melia Azadirachta Flower Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Dextrin