girdi yaz
  • girdiler (97)
  • medya (10)
tarih
oy (güzelinden)

97. yurdum kadınları olarak topyekün geçiş yaptığımız saç modeli. bence iyi de oldu. aşağı yukarı aynı modeller istense de her kuaförün de kesim tarzı farklı olduğu için ve zaten hepimizin de saçı farklı yapıda olduğu için herkeste birebir aynı görünmeyen ama herkesi de çok şık gösteren modeller ortaya çıkmaya başladı. ya da ben hepinizi çok beğeniyorum kızlar, ışıl ışılsınız <3

küçükçekmece civarında kuaför arayanlar varsa can ceyhun'u önerebilirim.

27 ocak 21:58

96. ay katlı değil de bir buçuk ay evvelki boyadan sonra kuaförüm uçları yıpranmış biraz toparlayalım diyerek kaptığı makasla nedense bir anda sanatsal denemeler yapmaya karar verdi, önlerini kesti kesti kesti sonra bak dedi butterfly kesim yaptım. aynen butterfly, atın bilmemneresinde kelebek.

birincisi benim saçım önlerinde bu kadar kat için fazla düz, ikincisi kısa. kısa yani, bi de kestik, çıktı omuz hizasına. bi de önlerine kat attı pardon kelebek kondurdu çünkü bi eksiğim o, geldi önleri burnumun hizasına. hayır bi de benim saçlar sarı, tam oldum chp genel merkez binası.

neyse birkaç cm uzadı da az biraz kendime benzemeye başladım. sonuç olarak katlı kesimi bilmem de şu butterfly asla güzel bir kesim değil, hele ki kısa saçta aman aman...

26 ocak 20:14

95. hem yaşımı büyülttüğünü hem de saçımı daha da hızlı yağlandırdığını düşündüğüm saç kesimi. evet kestirilen ilk dönemlerde saç çok daha canlı oluyor ama yakıştıramıyorum.

26 ocak 15:13

94. Ya kızlar bu kesimi düzgün yapabilen istanbul kartal pendik civarında bir kuaför var mı?

En son yaptırdığımda beni 70ler türkü kasetleri üzerindeki ablalara çevirmişlerdi.

Usandım yani bir saç kesmek nasıl bu kadar zor olur her seferinde kuaförlerden hüsranla çıkıyorum.

Güzel katlı kesim resmen hayat kalitesi arttırır o kadar iddialıyım ama kötüsü...

25 ocak 23:28

93. Sonunda ben de geri döndüm bu kesime. Dümdüz saçlarıma hareket kattı. Çene altından daha aşağıda istedim ki saçları kıvırcık da kullanabileyim diye. Kısa başlarsa katlar bazen asileşebiliyor. Kafamdan ağırlık kalkmış gibi oldum. Hem uzun hem gür saçlar için ideal.

Not: Bilmediğiniz yerde yaptırmamanızı öneririm. İlla deneyecekseniz yeni bir yeri uzun kat yaptırmak daha mantıklı. Yoksa benim gibi 1 yıl saç uzasın diye beklersiniz. Artık kuaförümden şaşmıyorum.

25 ocak 23:22 25 ocak 23:39

92. Yaklaşık olarak 4-5 ay önce saçlarım belime geliyordu. Dalgalı ve inatçıdır saçlarım, her sabah neredeyse 30 dakika erken uyanırdım saçlarımı yola sokabilmek için. Düzenli olarak bir işe girince 30 dakika daha fazla uyumak fikri bana çok tatlı geldi. sıkıldığımı ve kendimde artık demode durduğunu da düşünüp birkaç parmak kestirmeye karar verdim. Keza çok da memnun oldum. Boyunu kısaltıp uçlarına hafif kat verdi kuaför, gayet mutlu bi şekilde hayatıma devam ettim. Sonrasında kısa saçı çok yakıştırdım kendime, aynı modeli saçlarım omuz hizasına gelecek şekilde revize ettirmek istedim. Fakat artık ne desem bilmiyorum, nasıl ifade etsem bilmiyorum inanılmaz kötü bir kesim oldu. Saçımın sağ taraf altı kulak hizamın üzerinde sol tarafı ise kulak hizamın üstünde kesilmiş. Acelem olduğu ve kuaför de çok kalabalık olduğu için fön çektiremeden çıkıp eve geldim ve duş alıp kendim fön çektikten sonra fark ettim durumu. Katı uçlarına istememe rağmen saçın bi tarafı tepeme toplanmış gibi. İnanılmaz üzgünüm ama şu sıra biraz toparladı, elimden geldiğimce kendim düzeltmeye çalıştım ve uzaması için sık aralıklarla bakım yapıyorum. Velhasılıkelam yukarıdaki süslünün de dediği gibi sakın ha bilmediğiniz bir kuaför de katlı kesim yaptırmayın. Hatta mümkünse kat kelimesini hiç kullanmayın :D gerçekten her kuaför kat kesim yapamıyor. Bana yaşayarak ders oldu, en azından sizin haberiniz olsun süslüler.

27 mayıs 2022 13:01

91. eski girdilerimden hatırlayan varsa no: 1224323 cilt alt tonu olayına takığım. ve edindiğim bilgilere göre saçın katlı veya düz kesim yakışıp yakışmaması da bununla ilgili. düz saç yakışmıyor bana. uçlarda da olsa 3-4 cmlik kat attırıyorum.

29 temmuz 2021 02:28

90. Yıllardır kullandığım saç kesimi. Düz kesimi hiç bir zaman sevmedim, bence güzel gözükmüyorda.

Hafif kat ve uçlara u kesim çok şık ve risksiz bir seçenek bence. Düz saçta da dalgalı saçta da hoş gözüküyor. Saçlarınız bakımlıysa ve çok hafif dalga verirseniz katlı kesim müthiş gözüküyor da diyebilirim.

28 temmuz 2021 23:44

89. şekillendiricisiz şekil almamaya inat etmiş dalgalı saçlarımı hizaya sokan saç kesimi. duştan sonra saç ağırlaştıran 3 aşamalı yağ-krem-köpük saç rutinimi 0'a indirdi.

28 temmuz 2021 23:23

88. saçım uzunken vazgeçmediğimdir, evde saçımı alnımın üstünde toplayarak tutamdaki en kısa saçın hizasında (daha kısa istersem daha yukarıdan) dümdüz keserek yapıyordum.

28 temmuz 2021 22:39