442. aradan geçen birkaç yıl sonra tekrar aldım. kuru ve sert saçlar için olan versiyonunu. Acaba dedim bir ben mi farkettim diye son girdilere baktım. aşağıdaki yoruma katılıyorum. eskiden kokusu çiçekli ballı bir kokuydu. sırf kokusu için bile kullanılır diyordum. şimdi şekerli kokuyor çok baskın değil . elime sıkıp bol bol kokladım. bir daha acaba yanlış mı hatırlıyorum diye. şimdiden eski kokusunu özledim. keşke değiştirmeselerdi. bunu okuyan marka yetkilileri çağrıma ses verin. çok ikonik bir kokusu vardı
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
teumessos, gulcidiyebiri ve 156 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
ayakkabininucundakidemirsey, blackgirlx0 ve 38 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
göz rengi: | koyu kahverengi |
yaş: | 24 |
saç rengi: | açık kestane |
kepekli saç: | hayır |
441. normalde yagli saclarim var ancak uclari cok kuruyor ozellikle yaz aylarinda. nemlendirmesinden memnun kaldim. ancak sirf gurlukten kabaran saclarimin (ince telli ve duz oldugu icin kabaracak bir sac degil normalde) kabarmasini engellemedi. bilemedim benim rahatsiz oldugum sey kabarikliktan ziyade gurluk de olabilir aslinda (gizlinot: swh)
ten rengi: | esmer |
saç kalınlığı: | ince telli |
yaş: | 35 |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | yağlı |
440. çok bol uygulamadığım sürece saçlarımın kabarıklığını almayan ürün. bununla ilgili önerisi olan süslülerim yazabilir.
göz rengi: | yeşil |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | normal |
yaş: | 21 |
cilt alt tonu: | warm |
saç rengi: | sarı |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
439. Geçen yaz arkadaşımın yazlığına giderken yolda saç ürünlerimi almadığımı farkedince önüme çıkan ilk kremi -bu kremi- alıverdim. Deniz-kum-güneş üçlüsüne karşı kumsaldayken saç yağı kullanıyorum fakat evde duş alınca mutlaka durulanmayan kremlere ihtiyaç duyuyorum. Bu kremi de aynen o amaçla kullandım ve elidor'un yeşil ambalajlı bukle kremini tercih ederim. Yine de bitirmek istediğim için ilerleyen aylarda da kullandım ve soğuk aylarda daha iyi performans gösterdi. Muhtemelen yeniden almam ama puanlamam aşağıdaki gibidir;
Yumuşaklık ve nem: 3/5
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | evet |
438. uzun bir aradan sonra geçen gün tekrar aldım ve kokusu değişmiş. Bendeki mi böyle anlamadım ama o hafif bal ve çiçek kokusu yerine, doldurma baharatlı-şekerli bi koku var. Sırf bu yüzden kullanmak istemiyorum
cinsiyet: | kadın |
437. Uzun zamandır kullanıyorum. saç yağım bittikçe ve indirim oldukça stok yapıyorum. çok memnunum. saçlarıma çok iyi geldi. Duştan sonra saçlarımı kurutuyorum ve hafif nemli saçıma sürüyorum
yaş: | 23 |
436. Yıllardır kullandığım bir ürün kokusu aşırı güzel insanı baymıyor ancak saç diplerime uyguladığımda veya çok sürdüğümde yağlanma yapıyor maalesef süslüler :( ama saç uçlarıma çok iyi geliyor daha yumuşak oluyor tavsiye ederim hepinize. İndirimde 50-60₺ gibi bir fiyata alabilirsiniz.
ten rengi: | beyaz tenli |
kepekli saç: | evet |
yaş: | 24 |
göz rengi: | siyah |
saç tipi: | kuru |
435. yazın keşfetmiştim. ambalajı oldukça büyük olduğu için yarısını bir cam krem kavanozuna aktarıp seyahatte yanıma öyle aldım. özellikle havuzdan ya da denizden çıkınca kenarda duş aldıktan sonra saçımı taramadan önce kullanmak için de plaj çantamda taşıdım. oldukça da memnun kalıp yedekledim. çok bereketli bir ürün. saç kremi adımın yerine de kullanılabiliyor. şampuandan sonra ıslak nemi alınmış saçıma uyguladım akabinde de saç bakım yağı sürdüm.
saç rengi: | siyah |
434. Yağlı saçlarımda duştan sonra kullanabildiğim tek krem. Normalde yaşadığım saçımın krem sürdükten bikaç saat sonra bile yapışık bi görünüm alması ve yağlanma sürecinin hızlanması sorunlarını bu kremde yaşamıyorum.
cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç tipi: | yağlı |
yaş: | 26 |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | sarı |
kepekli saç: | hayır |
433. bu ürünün kokusu gerçekten çok güzel, gün boyu kokuyu saçlarda hissedebiliyorsunuz. fakat bana kalırsa saçı ağırlaştırıyor ve gün sonunda çok yağlı bir saçla baş başa kalıyorsunuz. içerik okumayı yavaş yavaş öğrendikten sonra da içeriğinin çok temiz olmadığını düşündüm maalesef. çok kuru saçlarınız varsa içeriklerden da rahatsız olmayacaksınız kullanabilirsiniz bence.
yaş: | 29 |
ilginizi çekebilecek benzer başlıklar
l'oreal paris mucizevi yağ banyo öncesi saç maskesi (7)
l'oreal elseve mucizevi hindistan cevizi yağı banyo öncesi maske (16)
l’oreal paris elseve mucizevi yağ amla bukle belirginleştirici saç bakım kremi (67)
herbal essences fas argan yağı onarıcı şampuan (5)
elseve mucizevi yağ 10 etki 1 arada saç güzelleştirici sprey (1)