1. Neden biraz daha bekleyip maybelline master blush almadim ki dedirten allık paleti. Bende ambers olanı var. Allık olarak kullanabildigim tek renk ortadaki yani 3. renk. Cunku diger renkler ne kadar uygulanirsa uygulansin cok zor renk veriyor. En sagdaki turuncu renk harika bir far. Ama allık olarak kullanmak imkansız, diger renkler ne kadar renk vermiyorsa bu da o kadar cok renk veriyor. Benim icin bu paletle ilgili en olumlu sey cok güzel bir kokusunun olması. Pişmanım aldığıma.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
theparadisesun, othello ve 7 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
içerik listesi
- oylar (5)
- medya (0)
cilt tipi: | kuru |
alerjik cilt: | evet |
2. Elimde ambers olani var ve ilk geldigi zaman aldigimdan epeydir severek kullanıyorum. Kokusu çok şeker bir kere kokulara önem veren biriyseniz seversiniz. Ayrıca lönk diye allık rengini yanağa transfer etmeyip kat kat arttırılabilir olduğu için hata yapma ve heidi olma riski de yok(en sağdaki turuncu biraz daha pigmentli ama onu sadece far olarak kullandığımdan problem olmuyor).Boyutlari da küçük olduğundan bozulmadan bitirebilir bu da avantaj.
Eleştirebileceğim noktaları da var elbette mesela ortadaki renk biraz manasızca simli ve simleri de kocaman kocaman ve yapısı da diğer 4 renge göre daha tebeşirimsi. (Ancak rengi tatlı ve yüze güzel bir sıcaklık katıyor bu nedenle bunları görmezden gelebiliyorum.)
Ve dediğim gibi son renk çok güzel far oluyor inanılmaz seviyorum far olarak.
Almayı düşünenler indirimde iken alabilir indirimsiz fiyatını hak ediyor diyemem ama indirimli fiyatını bence kesinlikle hak ediyor. Şans verilebilir.
göz rengi: | açık kahverengi |
saç rengi: | açık kestane |
3. Şeftali tonlarındaki allıklardansa pembe tonlu allıkları daha çok sevdiğimden 'ambers' yerine 'pinks' rengini almıştım. Aldığım günden beri de severek kullanıyorum. Kalıcılığı iyi, kolay dağıtılıyor. 70 küsür tl'ydi galiba ve ben indirimden 45 tl'ye almıştım.
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
yaş: | 25 |
saç rengi: | koyu kestane |
kepekli saç: | hayır |
4. Eğer tek bir allık kullanmaktan içiniz kuruyorsa bu tarz paletler bence ideal. Şahsen ben o kocamaaan gramajlı büyük allıkları bir süre sonra kullanamıyorum, elim gitmiyor, sıkılıyorum. Paletlerde gramajları az bir sürü seçeneğiniz oluyor. Maybelline’in paleti bana fazla pembe geldiği için almamıştım. Ama bu paletin ambers isimli olanı tam benlik. Giderek arttırılabilir olmasını seviyorum, lönk diye patlamıyor yüze. Ortadaki renk hariç hepsini seviyorum doğal ışıltıları var fakat ortadaki epey simli. Sonuç olarak goooood.
ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | normal |
göz rengi: | yeşil |
yaş: | 25 |
cilt alt tonu: | warm |
kepekli saç: | hayır |
5. Watsonsda fırsat köşesinde denk gelip ihtiyacım yokken 20 tl civarında bi fiyata almıştım. İyi ki de almışım, diğer bütün allıklarımı bi köşeye ayırttı kendisi.
Bendeki rengi "the amber." Işıltılı bir allık paleti.
En çok sağ ve sol baştakileri (miami sunrise - indian cruise) kullanıyorum moduma göre. Ortadaki aşırı simli olduğundan bir tek onu sevmedim.
Kalıcılık olarak iyi. Pigmentasyonu iyi. Fakat kontrollü ve arttırarak uygulamamızı tavsiye ederim.
Yanaklı kişilere Bu tarz simli allıkları pek önermem bu arada, dikkati daha çok o bölgeye çeker.
Highlighter'ı seven ve pırıl pırıl gezen ben bile bunu kullandığımda bazen aydınlatıcı uygulamıyorum. Miamı sunrise'ı elmacık kemiklerim ve sonun dış çaprazına doğru uygulayıp bırakıyorum. Esmer tenimde tatlı bi ışıltı ve canlılık bırakıyor.
Edit: sevgili süslülerim, merak ettim de acaba tam olarak neden eksilediniz?
ten rengi: | esmer |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
yaş: | 31 |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | diğer |
kepekli saç: | hayır |
6. Watsons indiriminde 20 tl gibi çok ucuz bir fiyata aldığım palet. Bende amber isimli paleti var. Aldığımdan beri bundan başka bir allık kullanmıyorum sadece allık olarak kullanmakla kalmayıp far olarakta çok iyi bir performans aldığım allık paleti. Kokusu çok güzel yüze sürdüğümde kokusunu hiç almıyorum. Ancak koku hassasiyeti olanları rahatsız edebilir. En soldaki miami sunrise isimli allığa hayatımın allığı diyebilirim. Ortadaki peach fling isimli rengi içerisinde simler barındırıyor bu yüzden o renge hiç elim gitmiyor ama diğer renkler sıcak alt tonlu her cilt tonuna gidebilecek renkler. Ben tozutma problemi yaşamadım. Kalıcılığı ortadan yükseğe doğru. Gerçek fiyatı çok yüksek ama indirim döneminde kesinlikle alınması gereken bir palet.
cilt alt tonu: | warm |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
cilt tipi: | normal |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | hayır |
7. İlk çıktığında bu renkler tam benlik diye düşünüp etrafta uzunca bir süre testerını aramıştım ancak hiçbir şekilde bulamamıştım. Birgün Gratis'in adam akıllı indirim yaptığı zamanlarda 35 liraya görünce almaya karar verdim. Cool alt tonlu olduğumdan Pinks paletini tercih ettim. İsminden de anlaşılacağı gibi paletteki 5 renk de pembe tonunda. Soldan 1.rengi en çok kullandığım, kalıcılığı pek de iyi olmayan ancak günlük hayatta kullanmaya çok müsait bir renk. 2.renk ise pembe alt tonlu bir kahverengi. Bu renk hafif simli gibi ve ayrıca başka kahverengi allığım olduğu için pek kullanmıyorum. 3.renk ise gene sade bir pembe. Renk verme açısından 1.den daha iyi ancak daha pembe olduğu için gündelik hayata daha az uyarlayabildim. 4.renk ise çingene pembesi diyebileceğimiz, pigmentasyonu başarılı olan çok tatlı bir renk. 5.rengi tam olarak nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ancak flormarın autumn timber rujunu anımsatan gül kurumsu bir rengi var.bu allık da satin bitişli ve pigmentasyon olarak oldukça başarılıydı. Genel olarak kalıcılık açısından biraz sınıfta kalan bir allık. Hiçbir şekilde eve döndüğümde yüzümde göremiyorum, her zaman silinmiş oluyor. Bunu özellikle geçenlerde flormarın allığını kullandığımda daha iyi fark ettim. Uzun süre makyajınızı tazeleyemiyorsanız işinize çok da yarayamayacaktır ancak indirim dönemi özellikle çok sık allık kullanmadığınız için büyük olanlardan almak yerine bu paleti tercih edebileceğinizi düşünüyorum
göz rengi: | yeşil |
saç tipi: | kuru |