125. tam 20 gündür müşteri mağdur eden terbiyesiz, zerre iş etiği olmayan marka.
9 haziran akşamı hepsiburada üzerinden, loreal satıcısından bir alışveriş yaptım. 2 adet lash paradise waterproof maskara aldım. kullanan varsa bilir bu maskara kolay kolay bulunmuyor. satıcı da kampanya yapmış 2 maskara tek fiyatına falan geliyordu ben de değerlendirmek istedim.
ürünler zaten geç kargolandı, neyse buna bir şey demiyorum hem acil ihtiyaç değildi hem de tahmini kargoya teslim tarihi belirtilmişti, bilerek aldım. kargom 15 haziran cumartesi, tam kurban bayramı arefesi bana ulaştı, kargo bilgileri doğru ancak kutuyu bir açtım başkasının faturası ve başkasının ürünleri. hemen hepsiburada'yı arayıp durumu bildirdim, eksik ürün diye talep açıldı. bu talep tabii ki reddedildi çünkü kutulama yapılan masanın kamera görüntüsünü eklemişler benim aldığım ürünler kutuya giriyor evet, demek ki eksik ürün yok diyip buna istinaden ilk talebim reddedildi.
araya uzunca bir bayram tatili girdiği için bana ayrı bir kazık atmış oldular günlerce herhangi bir aksiyon alamadım.
bu arada özellikle tarihlerle yazıyorum kaç gündür uğraştığım anlaşılıyordur umarım. bu süreçte hepsiburada ile kaç kez görüştüğümü, yazıştığımı söylememe gerek bile yok.
bayram tatili dönüşü, 20 haziranda, tekrar telefonla görüştük beni oyalayıp durdular talebiniz devam ediyor, yardımcı olacağız, talebiniz kabul edilecektir diye. 2 gün sonra tekrar aradığımda yeni bir talep açıldı bu sefer yanlış ürün diyerek ve 24 haziran pazartesi günü yanlış kargo benden alındı, çarşamba günü loreal'e ulaştı ve bugün, 28 haziran, satıcı talebimi tekrar reddetmiş. hepsiburada ise hala beni oyalama derdinde talep açalım diyor, ulan talebim sonuçlanmış reddedilmiş diyorlar ki talebiniz devam ediyor bekleyelim?????
şimdi olacak olan şu, almadığım o 3 adet ruj bana geri gelecek. asla kullanmayacağım ürünler için 600 lira ödemiş olacağım.
siz gidip 2 maskara alıyorsunuz, size 3 adet ruj geliyor. ben bunu almamıştım diyorsunuz satıcı diyor ki yok bunu kullanacaksın. bu nedir ya? bu nasıl bir saçmalık? ben neden sizin işbilmezliğiniz, doğru kutu üzerine doğru etiket basmak gibi basit, dümdüz, 20 iq'luk işi yapamayan salak çalışanınız yüzünden 3 haftadır bu işin peşinde koşuyorum?
loreal grubu bütün markalarınla beraber boykot listemdesin. bu işin de asla peşini bırakmayacağım, olay 2 maskara da değil. müşteriyi 3 hafta böyle arsızca mağdur ettiğiniz için burası da dahil yapabildiğim her yerde bu kepazeliğinizi anlatacağım, şikayet üzerine şikayet yazacağım ve pazartesi günü sizi tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.
edit: az önce hepsiburada genel merkezi tarafından arandım. çapraz kargolama yapıldığı için kargomun kaybolduğu, ürünlerin gönderilemeyeceği söylendi ve ücret iadem yapıldı.
(yazar: karepamuk) buradan da ayrıca teşekkür etmiş olayım direkt loreal kurumsal ile görüşmemi önerdi, bunu da denedim maalesef yardımcı olmadılar.
benim boykotumla loreal grubu batmaz tabii ki ama bir daha çöpünü bile almayacağım marka.