5 yıldır, hiç değiştirmeden kullandığım parfüm. alıştığımdan beri elim alsla ve asla başka parfüme gitmiyor, onu aldatıyormuşum gibi hissediyorum. ne zaman yurtdışına çıksam iki üç şişe alırım gelmeden geri.
beyaz tenliyim ve tenimle muhteşem bir uyum sağlıyor, sabah evden çıkarken sıktığımda -özellikle saçlarıma- gece eve dönene kadar kalıyor, ara ara burnuma geliyor.
umarım herkesin kullandığı bir parfüme dönüşmez, şişesi bir tık daha güzel olsun isterdim gerçi
Bana ağır ve şekerli gelen parfümdür. Günlük kullanılabilecek bir parfüm olduğunu düşünmüyorum. Akşam saatlerinde, şık bir yere giderken sıkılabilecek bir parfüm. Tekrar almam. Kalıcı değil.
Çok sevdiğim parfümlerimden biridir.Tatlı ve ekşinin arasında bir kokusu var,bence günlük olarak da kullanmaya müsait ama hafif bir şıklık isteyen bir parfüm.Beyaz tenli biri olarak tenime de çok yakıştırıyorum tenimle bütünleşiyor ve kapağında nasılsa tenimde de o şekilde ama daha oturmuş kokuyor.Bittikçe alacağım parfümlerden biri,en uygun ve güvenilir olarak da Trendyol'dan Trendyol'un kendisinin direkt gönderim yaptığı ürünü alıyorum.Batch koduyla sorgulama yaptığımda bir problem çıkmadı koku da gayet Sephora gibi mağazalarda kokladığım gibi.En azından bir kez mutlaka koklayın derim :)
markette gezinirken yanımdan geçen bir kadından kokusunu alıp çok beğendiğim ve sorduğum, satın alıp kullanınca bende o kadındaki gibi kokmayan, sıkınca genzime oturan, üzerimde şekerli bir koku bırakan parfüm. gitti paracıklarım :(
Kesinlikle kör alım yapılabilecek bi parfüm değil,komplike bir yapısı var orasından burasından notalar fışkırıyor bu da arkadaşımızı sıradan olmaktan oldukça uzaklaştırıyor,sokakta orada burada sık karsılastığınız parfümlerden değil,ya seversiniz ya nefret edersiniz.
Parfüm içerisin de vanilya kokusu baskın. Şakayık ve yasemin kokularını da barındırıyor. Taze ve kadınsı bir koku olduğunu düşünüyorum. Şişesi çok sık görünüyor. Kalıcılığı aşırı iyi.
kendime orjinal, kalıcı bir parfüm ararken boyner'de satış danışmanı kadın tarafından önerilmişti bana. aldım ve şu an bayıla bayıla kullanıyorum. şantiyede çalıştığım için genelde zara gibi günlük, ucuz parfümler tercih ediyorum. arada bir midnight rose sıktığımda herkes parfümümü soruyor. akşam dışarı çıkarken sıktığımda çok flörtöz, davetkar bir kokusu oluyor bence, karşımdakine bunu çağrıştırdığını düşünüyorum en azından.
Yıllardır en en en sevdiğim parfüm, kesinlikle çol karakteristik.Özellikle beyaz tenli kadınlara çok yakıştırıyorum. Parfümün üst notalarında şakayık oldukça baskın, orta notalarında iste yasemin kokusu hakim. Yaklaşık 3-4 saat sonra bambaşka bir kokuya dönüşüyor ve misk-vanilya karışımı harika bir koku ortaya çıkıyor. Kalıcılığı da oldukça başarılı
Piyasadan kalkmadığı müddetçe, bittikçe alacağım parfümdür. Kokusunu tarif edemiyorum. Aşk yaşıyorum kendisi ile, imza kokumdur. Gündüz ve Gece kullanımına da uygundur.
beğeneni çok fazla olan, böğürtlenin yoğun hissedildiği bir koku. maalesef ki ne zaman kullansam bende bir baş ağrısı yaptı, bu sebeple doya doya kullanamadan 3 senede bitirebildim.