içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. Elmacık kemiğimi kırdıktan sonra göz altımda oluşan ve uzun süredir halen geçmemiş olan mor gölgeye nyx bare with me serum kapatıcımın yetememesi sonucu geçtiğimiz haftalarda aldığım kapatıcı.

Öncelikle renk numaralandırması aşırı manasız ve değişik, kendi cilt numaramı hiç dikkate almayıp ürün görsellerine bakarak ve reddit’teki kullanıcılarının yorumlarını okuyarak karar verdiğim renk bana şak diye uydu ama Bir tane de daha soğuk alttonlu istediğim için onu direkt gidip mağazadan aldım.

Fondötende nc15’im ancak bu üründe yüzde spot conceal için nc11, göz altlarımda kullanmak için ise nc10 bana uydu.

İsmi sanki çok ışıltılı, çok nemli bir ürünmüş gibi geldiğinden ilk korkutsa da yapısı kışın belli bölgeleri kuru karmaya dönen cildimle çok iyi anlaştı. Birkaç sene öncesine dek t bölgem yağlı, göz kapaklarım ve yanaklarım da gün içinde yağlanıyor diye en kuru kapatıcılara yönelirdim ancak dev hataymış, cildimi irrite edip kurutuyordu bu ürünler. Studio radiance kapatıcı ne vıcık vıcık nem bombası olarak kalıyor, ne de kuru, saten bitişli çok doğal bir yapısı var.

Kapatıcılık olarak nyx’ten daha kapatıcı, daha ince ve yayılımı da daha kolay. Başka bir kapatıcıya aşık olana dek şu anki hayatımın aşkı bu ürün sjdksjdkdkl

Geçmişte nyx bare with me, tarte shape tape, nars creamy, maybelline age rewind ve fit me, it cosmetics bye bye under eye ve mac prolongwear kullandım. Şu an benim için budur. Gelecekte büyük ihtimale başkasına methiyeler düzeceğim andkcjskdkl nd’yi halen denemedim, ondan da ümitliyim.

dün 16:41 dün 16:42