girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (810)
    • medya (32)

810. geçen sezon çok bozmuştu ama bu sezon toparlamış, güzel, nispeten kaliteli şeyler yapmaya başlamışlar, dikiş kalitesi toparlamış.%100 yün bazı ürünler var en azından.

geçen sene poposundan yırtılan jean'i unutturacak kalitede jean buldum hatta, bu sefer bir şey olmaz belki diye avutmaya çalışıyorum kendimi.

2 saat önce

809. ne ara bu kadar pinti oldu bu mango ya. verdiği kuponların komikliğinin yanında şimdi de %30lar-40lar havada uçuşurken %11 indirim yapmış. ağam eğlenir bizimle.

9 kasım 20:51

808. Uzun zamandır mangodan alışveriş yapmıyordum ve sürekli mail geliyordu. İşte fırsatlar sizi bekliyor, sepetinizde ürün unuttunuz vs vs. En sonunda beni geri döndürecek o son hamleyi ve reddedemeyeceğim o teklifi yapmışlar (gizlinot: Swh)

ilgili medya:
    9 kasım 12:27

807. Önce siparişimdeki takımın pantolonu stok yok diyerek iptal ettiler şimdi de siparişim tamamen yanlış gelmiş. Başka birinin bluzu ve kabanı bende, benim ceket ve aksesuar kimde acaba? Bunu geri alma şansımız da yok galiba iade edilecekmiş. Mango çok üzüyorsun beni, bozmayan bir sen kalmıştın...

31 ekim 20:37

806. Doğum gününe özel 25 tl indirim çeki tanımlayan bonkör marka. Ciklet atsaydın ya önüme.

Edit: yazım hatası

9 eylül 08:16 9 eylül 12:26

805. Mango övücü geldi. 2024 için getirdiği bol gömleklere, bluzlara, elbiselere, pantolonlara bayıldım. Kaliteli, yazı güzel yansıtan, hoş parçalar hepsi. Daha önce online alışveriş yapmayı çok sevdiğimden bahsetmiştim, özenerek göndermelerinden dolayı. Bu sefer biriken puanlardan bahsedeceğim. Bu hafta 2 kez alışveriş yaptım birinde 234tl diğerinde 182tl indirim kazandım. Üstelik daha ürünler elime ulaşmadan kullanabildim. Mango'nun Diğer markalar tarafından örnek alınması gerekiyor. O kadar ödersin düzgün ürün göndermezler, bir tester eklemezler ya da doğru düzgün indirim yapmazlar, indirim yapacaklarsa da 40 şarta bağlarlar. Bu bana "senin paranın bir değeri yok." demek gibi geliyor. Kazandığımız paranın değeri var ve kaliteli hizmeti hak ediyoruz. Bu nedenle mango'yu tebrik ediyorum.

19 nisan 13:57

804. 2 gün önce ilginç bir olay yaşadım. haftaiçi iş yoğunluğundan farkına varamadığım bir durumu haftasonu beynim dinlenince fark ettim. mango internet sitesinden stoğu az olan s beden bir ceket aldım ve evimin yakınında bulunan avm'deki mango mağazasına gönderilmesini istedim (bu durumda kargo ücreti ödenmiyor). her zaman olduğu gibi alışverişimin kayda alındığına dair bir onay mesajı ve akabinde siparişinizi hazırlıyoruz mesajları aldım. cuma sabah ise aldığım ceketin iadesine ve ücretin tarafıma ödeneceğine ilişkin bir mesaj aldım. ceketin stoğu az olduğundan bu mesajı önce garipsemedim ancak aldığım mesaja dönüp baktığımda stok problemine ilişkin bir durum belirtilmediğini fark ettim. işlem ben ceketi almışım ama iade etmişim gibi yapılmış. oysaki böyle bir durum yok. şaşkınım. pazartesi müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.

20 ocak 22:25

803. Kendi sitesinden sipariş verdiğinizde iade süreci aşırı uzun olan bir marka. İade ettiğim ürün 1 hafta önce ellerine ulaşmış ama tık yok. Sipariş ekranımda iade inceleniyor tarzı bir güncelleme dahi de olmayınca müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. 12 "iş günü" diyor bana. 12 iş günü dediği şey 3 haftaya falan tekabül ediyor. Trendyol üzerinden verilen siparişlerde işlemler tıkır tıkır ilerlerken sitesinde kağnı gibi hareket etmelerine hiç anlam veremiyorum gerçekten.

25 aralık 2023 10:41

802. Senelerdir çok sevdiğim marka lakin son zamanlarda, özellikle indirim dönemlerinde siparişteki ürünleri kafalarına göre iptal ediyorlar, bu da beni delirtiyor. Aynı ürün hâlâ satışta ama benim siparişimde tükendi gerekçesiyle iade etmişler. Hiç haber vermeden aldığımız ürün iptal oluyor, bu da markaya olan güveni zedeliyor haliyle. Bir de son zamanlarda neye elimi atsam kalıbı çok büyük, son siparişimi 10 gün bekledim, aldığım bluz, kazak ve gömleğin üçü de büyük oldu. Hem bedenleri hem kalıpları büyük. Siparişimdeki 2 ürünü kendileri iptal ettiler, 3 üst giyim büyük geldi, kala kala elimde bir jean kaldı, onu da fiyatı uygun diye iade etmeyeceğim çok beğendiğimden değil.

28 kasım 2023 21:53

801. Mobil uygulaması rezalet.ürün satın almama izin vermiyor çünkü ödeme sayfasında kart bilgilerimi girip devam ettiğimde sadece aylık ödeme ve yanında toplam tutar yazısı çıkıyor.tek çekim yazısı görünmüyor bile.her yere tıklıyorum ve ödeme şeklini seçemiyorum.yöneticilerrrr uyumaya devam edin siz.

11 kasım 2023 11:14