içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (14)
    • oylar (8)
    • medya (1)

14. Kızıl kahve tonlarında maskaram. Günlük makyajımda göz rengimi ortaya çıkardığı için kullanmayı seviyorum. Ela ve yeşil tonlarındaki göz renkleriyle çok uyumlu olduğunu düşünmekle birlikte fiyatını hak etmediği kanaatindeyim.

8 aralık 02:03

13. Rengi ve plastik fırçası yüzünden aldım. Hem iyi hem kötü yönleri var benim açımdan.

Rengi güzel, kirpik kaldırması güzel, akmamasi güzel. Yalnız sürerken kirpikleri plastik fircasindan beklemediğim kadar çok yapıştırıyor. Ayrılması için üzerinden temiz bir fırça ile tekrar gecmem gerekiyor ve yağ bazlı temizleyici ile bile temizlenmesi için epey ovalamam gerekiyor.

Bela gibi.

Dakikalarca ovalayinca da bir sürü kirpik dökülüyor.

Galiba charlotte tilburry dream pop maskarayi stokta bulduğum an yapistiricam.

İçinde bir sürü ürün var, atmaya da kıyamıyorum. Bir yandan akmıyor, rengi de güzel ama dokulen kirpiklerimle kalbim cok kırılıyor. Bu maskara ile ilgili sürekli çatışmadayım

8 aralık 00:22 8 aralık 00:39

12. İlk çıktığından beri kullanıyorum. 3. Kutumu bitirdim. Bence rengi koyu kahverengi hatta siyah güneş vurduğunda hafif mor bir yansıması oluyor ancak o zaman insanlar şaşırıp soruyor. Yoğun sürdüğümde topaklanma sorunu yaşıyorum. Bunu kullanmamda ki en büyük sebep çıkarması kolay. Siyah renkli maskaraları çıkarırken illa bir koyuluk kalıyor bu üründe o sorunu yaşamıyorum. O yüzden severek kullanmaya devam edeceğim.

11 mayıs 2023 14:48

11. az makyaj yaptığım günlerde kurtarıcım olan maskara doğal ama uzun kirpik görüntüsü için birebir buldukça stokluyorum.

29 ocak 2023 19:11

10. mağazada gördüğümde renginden emin olamamıştım çok bordomsu görünmüştü ancak aldıktan sonra çok sevdim. sürünce doğal bir kahverengi veriyor ve güzelce ayırıp uzatıyor. çok kolay temizleniyor. benim gibi siyah maskarayı sevmeyenler için güzel bir ürün bitince tekrar alabilirim. bu aralar hep indirimde görüyorum(gizlinot: en son 50 tl idi).

28 kasım 2021 16:44 4 ocak 2022 13:56

9. Nasıl ve neden ülkemizde mürdüm kahverengi renkli olarak adlandırıldığını ve değerlendirildiğini bir türlü anlayamadığım maskara. Mürdüm, bildiğiniz gibi mürdüm eriğinin renginden adını alır ve mordur. Burgundy ise şarap rengidir ve bordoya benzer. Zaten bu maskaranın rengi de tam olarak böyle, şarap rengine dönük bir kahverengi. Kırmızılık içeriyor, bu nedenle altın, bronz, haki veya mavi, pembe, mor tonlarda makyajlara hiç yakışmıyor, çok sırıtıyor. Eğer kiremit, kızıl, bakır, turuncu, kırmızılık içeren bronzlar vb. renkteki farlarla makyaj yapıyorsanız bu maskaranın etkisini çok seversiniz. Mesela (gbkz: Anastasia beverly hills)'in soft glam paletindeki renklerle uyumu iyidir veya (gbkz: Zoeva) caramel melange paletindeki farlara yakışır. ben bu kadar sıcak renkleri kendime pek yakıştırmadığım için bu maskarayı nadiren kullanıyorum. Gerçek kahverengi ve kahverengi siyah maskaralara ise bayılırım, keşke daha fazla seçeneğimiz olsa.

17 eylül 2021 10:05

8. çok severek kullandığım günlük maskaram. günlük olarak hep kahverengi maskara kullanıyorum (gizlinot: büyük göz, kalın kaş siyah maskara günlük makyajımda arabesk kaçıyor) . yaptığım kayaj tarzı doğal makyajlar, hatta göz makyajı hiç yapmıyorum. bunu belirtme amacım bence bu maskara sadece bu makyajlar için uygun. hacim vermiyor, hafif belirginleştiriyor ve hafif uzatıyor. göz makyajı yapılırsa hiç belli olmaz bile hatta. ben memnunum. akmıyor, dökülmüyor, çabuk temizleniyor. temizlenmesi için de, çift temizleme yapıyorum ben yağ bazlı ve su bazlı olmak üzere, kolaylıkla temizleniyor. bitince başka bir kahverengi maskaraya geçeceğim ama. çünkü çok daha güzel kahverengi maskaralar var. (gizlinot: örneğin; max factor'un maskaraları )

14 eylül 2021 08:45

7. kısa düz  kirpiklerim var, tek tek ayırdı ve uzattı. Maalesef kıvırtmadı, kirpik kıvırıcı ile denedim ama yine sonuç alamadım. Akma konusunda ilk 3 4 saat sorun olmadı ama sonrasında akma yapmaya başladı. Herkesin övdüğü kadar bi etki alamadım ben maalesef. Ben aldığımda fiyatı indirimde 70 liraydı ve bir maskara için çok fazla.

13 eylül 2021 13:49 27 aralık 2021 01:29

6. Yağlı göz kapaklarım ve hassas gözlerim nedeniyle nedense hep pahalı  markalara ve waterproof olanlara yöneliyordum. Daha önce hiç kahverengi tonlarında bir maskara da kullanmamıştım. Akma yapmadığını burda okuyunca denemek icin aldım. Düz ve kısa kirpiklerim var. Benim maskaradan beklentim tel tel ayırması ve akmaması. Aslında cok bir beklentim yok yani. Ve bu maskara asla akmiyor. Bunca sene yaz-kış boşuna waterproof maskaralarla uğraşmışım. Mürdüm diye gecse de rengi kahverengi duruyor. Gözleri çok belli etmiyor ama günlük kullanım için çok ideal maskara bence. Ara ara siyah maskarayı özleyip kullandığımda bu mürdüm olanını ne kadar çok sevdiğimi farkediyorum. Açık ara en iyi maskaram.

13 eylül 2021 08:52

5. Gerçekten yelpaze etkisi gözlemledim. Ağırdı uzattı çok hacim vermedi. Renk ilk sürüşte belli ama kuruduğunda siyah gibi duruyor. Siyah maskaralar kadar vurgulu olmaması doğal gibi duruyor. Ben sevdim.

14 haziran 2021 13:27 30 haziran 2021 17:54