girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (7)
    • medya (2)

7. İnsanların dilinden düşüremediği siyah ve pembe renkli olanları da tenimde denedim ve yeterince övülmeyen beyaz renkli pure musc kokusunun ikisini de mezara gömeceğini düşündüm. Kötü diyemem ama hiçbiri bana ilk koklayışta pure musc'ın verdiği etkiyi vermedi. Tenim buğday, farkı o mu yarattı bilemem.

Eşim de aynı görüşü paylaştı. Sadece koku olarak değil, kalıcılık olarak da pure musc diğer ikisine göre çok daha başarılı.

Arkadaşlarım da parfümümün cennet gibi koktuğunu söyledi. Ama geçen gün şöyle bir şey fark ettim, annem de denesin diye ona sıktığımda onda çok daha çiçeksi koktu burnuma. Çok beğenmedim. Benim tenimde misk daha ağır basıyordu. Sonuç olarak ömrüm oldukça yenisini alacağım parfüm budur. Parfüm arayışında olanlar yolu düşünce denesin bence.

bugün 12:31

6. Kendime uygun parfüm bulacağım diye 2 sene boyunca paramı ona buna heba ettim.

Ve sonunda narciso ile tanıştım. Son 5 senedir yaz kış değiştirmeden kullandığım parfümümdür.

Dolar kurunun şaşırması sebebiyle su an ülkemizde fiyatları 800 liraları bulmuştur :(

Fakat bu parfümü alırsanız asla pişman olmazsınız.

Sizi özel hissettirir, sexy bir kokudur, kalıcıdır ve aynı zamanda parfümün nedir sorusunu sıkça duyarsınız.

Ömrümün sonuna kadar 1 parfüm seçme hakkım varsa o da sensin Narciso <3

26 şubat 2019 22:14

5. Ayy ben bunun parfümünü kullanmıştım hemde orjinalinden. Nasıl güzel bi koku. Yolda durdurup sorarlardı. Siyah şişesi olanı kullanmıştım. Şimdilerde çok pahalı alamıyorum ama harika bi parfümdür

7 haziran 2018 18:41

4. For her parfümü aklınızı alacak kadar güzeldir. Nadir denk geldiğim parfümlerden o yüzden pek bi seviyorum. Daha ele ayağa düşmedi muhteşemdir.

16 mayıs 2016 22:55 26 haziran 2016 03:14

3. michelle obama kocasının başkanlığını ilan ettiği törende bu tasarımcının elbisesini giymiş ve bu şekilde narciso adını çok daha fazla duyurabilmiş . görsel tabi ki eklendi.

kendisinin en usta olduğu alan kıyafet kesimi ve en çok mimariden etkileniyormuş.

sevgilisi thomas tolen de yakışıklıymış ;)

16 mayıs 2016 22:16

2. kendisinin narcisso rodriguez for her pembe şişeli parfümünü kullanmalara doyamamıştım zamanında, mükemmel musky parfümler üreten bir bir modacıdır.

11 haziran 2015 19:36

1. narciso rodriguez tarafından 1997 yılında kurulmuş marka. Sade, minimalist bir çizgisi vardır ve çoğunlukla siyah-beyaz renklerden oluşur ve bu kontrastı çok iyi kullanır. Benim tasarımlarını en sevdiğim markalardan biridir.

Tasarımcının en ünlü işi carolyn bessette'nin (link: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a0/41/2a/a0412a599fed643884b0f21ccccca4fe.jpg gelinliği)dir.

11 haziran 2015 18:00