21. Kırmızı ruju çok seviyorum. Soğuk tok kırmızı rengi ile cruella da sevdiğim kırmızılardandır. Bastırmadan hafifçe sürüldüğü renginin tok duruşunu, kadife ve kolay sürümünü, mat olmasına rağmen kurutmama özelliklerini beğenirim. Beğenmediğim yönü ise kalem şeklinde oluşu nedeniyle açarken ziyan oluşudur. Hatta sorduğum ve öneri sunduğum zaman kendi kalemtraşı ile daha az ziyan olduğu yönünde cevap almıştım. Ürünüm birazını ben kullanıyorsam, benden daha fazasını kalemtraşlar kullanıyor. Verdiğim paranın yarısını açarken kalemtraş üzerinde bırakmak gerçekten canımı acıtıyor.
- süslü
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
daria, bayan mimik ve 20 kişi daha bu ürünü kullanıyor.
highendaquarius, heloshnm ve 16 kişi daha bu ürünü almak istiyor.
içerik listesi
| alerjik cilt: | evet |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
20. açmaya kıyamadığım için bir kenarda tuttuğum rengi ve dokusu şahane ruj. hafif rimel ve allıkla özellikle hafif bronzlaşmış ciltte çok başarılı duruyor ama kış aylarında kullanmak da siyah kombinlere pek yakışıyor.
bilbo
| alerjik cilt: | evet |
| saç rengi: | diğer |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
19. Kırmızı ruj alasımın geldiği bir gün çok da beğenmememe rağmen aldığım ve memnun kalmadığım ruj. Çok da sevilmiş ama çok kuru ya. Ben ki ruby woo’yu günlük ruj olarak kullanan ve sorun yaşamayan bir insanım, bu rujla sorun yaşıyorum. Genelde koyu renk ruj kullanırım, kaleme de ihtiyaç duymadan düzgünce sürerim bunu süremiyorum, dudaklarımı da çok kurutuyor. Yani rengi de çok şahane değil bence, tabi zevk meselesi. Ama ben bu kadar beğenilmesine şaşırdım açıkçası.
storm
18. Kırmızı ruj kullanmayı çok seviyorum.O yüzden farklı markaların ürünlerini deniyorum.Tanım da yapayım;Nars'ın Velvet Matte Lip Pencil ürünlerinden kırmızı renkli kalem rujudur.Tek kelimeyle mü-kem-mel bir ürün.Soğuk tonlu muhteşem bir kırmızı.Hem esmerler hem daha açık tenliler rahatlıkla kullanabilir.
Kalem ruj olduğu için sürümü de çok rahat.Mat bir kırmızı ve uzun saatler kalıcı.Dudakları güzel gösteriyor.Ben Mac Ruby Woo hastasıyım.Ancak Mac ne yazık ki Cruelty Free ürünler üretmiyor.Son zamanlardaki zamlar sonrası da sanırım artık Nars'ın bu ürününü kullanmaya devam ederim.Fiyatı yüksek bir ürün ama uzun süre gidiyor.
drunkbluebird
17. esmer olduğumdan her kırmızıyi yakıştıramıyorum ve bu kendime en çok yakıştırdığım kırmızı ruj sanırım. tok bir kırmızı ve gerçekten de kadife gibi. sürümü çok kolay, epey kalıcı bir yapısı var. altına çok kırmızı olmayan, ama kırmızılık barındıran koyuca bir kalem uyguluyorum, kalıcılığı daha da artıyor. sanırım nars'ın en çok sevdiğim ürünlerinden bir tanesi. diğeri de yine aynı serinin rikugien..
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
| ten rengi: | koyu buğday tenli |
| cilt tipi: | yağlı |
| saç şekli: | dalgalı |
| saç tipi: | normal |
16. kesinlikle benim de tek kırmızı ruj hakkım olsa seçeceğim üründür kendisi. golden rose'larla falan kıyaslanmış, üzüldüm. hele ruby woo o pastel boya yapısıyla bu kulvara bile giremez.
efendim yarı mat bir yapısı olduğundan sürümü çok kolaydır. ayrıca kalem kullanmanız da gerekmez. içeriğinde e vitamini olduğundan kalın bir tabaka gibi değil de incecik bir kadife doku gibi durur dudakta. hani bazen kırmızı ruj sürersiniz, off çok mu abartı durdu diye şüphelenirsiniz ya, çok gariptir bu ruj hiç öyle abartı durmuyor. kalıcılığı orta düzeyde, zaten gün içinde yenileyeceğiniz zaman zorluk da çıkarmıyor. fiyatı sanırım 85 TL idi.
kendi kalemtraşıyla açılır diye belirtiyorlar fakat ben o oyuna gelmem tabiki, bende var dedim almadım. evdeki normal büyük kalemtraşla açtım ve sorun olmadı.
bugün yine seni andım cruellam çatal karam çingenem asdfghklş
| yaş: | 38 |
| saç rengi: | koyu kestane |
15. aynı serinin 3. kalem rujunu da(ybkz: nars velvet matte lip pencil train bleu ) (ybkz: nars velvet matte lip pencil red square )almış bulunuyorum.cruella'yı övmeden önce biraz velvet kalem rujlar hakkında düşüncelerimi paylaşmak isterim.evet velvet kalem rujlarında en sevdigim şey isminin hakkını vererek,dudagı kadife gibi incecik sarıyor oluşları..tabiri caizse sürdüğüm zaman sanki dudağımın ipince bir üst katmanıymışcasına doğal,saydam bir incecik karbon kağıdı hissi veriyor bana.o yüzden onlarca başka başka markalardan farklı rujlarım olsa da,elim yine bu rujlardan birine gidiyor.
dün türlü yerlerde kendisiyle karşılaştırılan ruby woo'yu sürdüm çıktım mesela,verdigi his o kadar saçma ki adeta resim defterime mon ami pastel boyasını boca etmişim de dışarı cıkmışım gibi bir rahatsızlık(ybkz: bir resim kağıdı olarak süslü).o yüzden bugün ne zamandır almamak için verdiğim savaşta cruella'ya teslim oldum.sanırım bir adet kırmızı ruj hakkım olsa o cruella olurdu(ybkz: burda alkış geliyor).
| saç şekli: | kıvırcık |
| cilt tipi: | karma |
14. Görkem karmanın favori kırmızı ruju. Onun gibi çok açık tenli insanlara daha çok yakıştırıyorum koyu tenlerde turuncumsu duruyo gibi geliyor.
| göz rengi: | ela |
| yaş: | 28 |
| saç rengi: | kestane |
13. Rengine aşık olduğum kalem ruj. Sürümü de kolay ve rengi gerçekten ruby woo tarzında. Kalıcılığı orta diyebilirim. Dudak kenarlarından silinmeye başlıyor. Narsın kalem rujlarında en sinir olduğum sorun ise sadece kendi kalemtrasıyla acılıyor olması...
angela
| göz rengi: | açık kahverengi |
| yaş: | 32 |
| saç rengi: | kestane |
12. çok çok severek aldığım rujum. rengine bayılmıştım. ama kaç kere kullandın derseniz, sadece iki kere. son 2 aydır hiç makyaj yapmıyorum o yüzden bırakın kırmızı ruju normal ruj bile sürmüyorum. yazık oluyor garibim ruja. belki fiyatı yüzünden tereddüt edebilirsiniz ama renk gerçekten çok güzel. kalem formda olması da ayrı bir kolaylığı.
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç rengi: | diğer |