Kızarıklıkları gidermeyi ve yaşlanmayı önlemeyi vaad eden, origins markasına ait krem. Öncelikle yağlı bir yapısı var; ancak kolay emiliyor. Nemlendirmesi başarılı, parlama yapıyor. Cilt hassasiyetini azalttığını söyleyebilirim. Yaşlanma karşıtı etkisini pek değerlendiremeyeceğim, açıkçası çok da inanmıyorum kremle genç kalınabileceğine. Farklılık arıyorsanız alabilirsiniz ama f/ p olarak, çok iyi bir ürün diyemem.
yaklaşık bir aydır sabah akşam kullanıyorum, yüz kremim yurtdışında bitince sephora'da denk gelince bunu alıp denemek istedim.
Genel fikrim gayet olumsuz çünkü;
*Nemlendirmiyor sadece yağlandırıyor! Sürdüğünüzde yüzünüz kremin çoğunu emmiyor, sonuç parlak ve yağlı bir cilt
*Sakinleştirme etkisi tamamen yalan hatta bazı günler yüzümü tahriş ettiğini hissediyorum çünkü sürdükten sonra hafif bir yanma ve kızarıklık oluyor
*Kokusu berbat, yani doğal içerikli kremden çiçek gibi kokmasını beklemiyoruz ama bunun kokusu gerçekten çok kötü
*Yaşlandırma üzerinde etkisi olması için derinlemesine bir nemlendirme sağlaması gerekir fakat dediğim gibi bu krem = yüzünüze yağ sürmek
Kısacası asla fiyatına değmez, vadettiği hiçbir şeyi gerçekleştirmeyen bir ürün, bitsin diye bekliyoruz :)