6. İlk aldığımda çok yağlı ve ağır gelmişti. Saça sürdüğümde sönüyordu. Saçlarımın yapısı değişti uzun aradan sonra yine kullanmaya başladım. Bu sefer söndürmek yerine kabarıklığını azalttığını fark ettim. Sanırım beğenip beğenmemek bu ürünü tam olarak saç yapısına bağlı.
- süslü
- moda alışveriş
- kuaför & güzellik merkezi
- sağlık
- spor
- gönül işleri
- aile arkadaş ilişkileri
- cinsellik
- eğitim & kariyer
- seyahat
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
- girdiler (6)
- medya (1)
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//nophoto.png)
cinsiyet: | kadın |
cilt tipi: | normal |
yaş: | 33 |
alerjik cilt: | hayır |
5. senelerdir kullandığım saç bakım yağdır. küçüklüğümde annem eve alırdı hep beraber kullanırdık. sonra ülkeden çekildi evdeki stoklar bitince biz de bu seneye kadar başka yağlar kullandık* kullandım. sonra bu sene bulgaristandan satın aldım iki büyük boy tekrar deneyeyim diye. onu kullanmadığım senelerde çok çeşitli saç yağları kullandım. hiçbirinden memnun kalmadım. kuru ve ince telli saçlarımı hiçbiri yeterince nemlendirmiyordu ve kabarıklığını almıyordu. bazıları saçımı pis gösteriyordu.
bu ürüne dönünce saç yağının nasıl olması gerektiğini hatırladım. cidden loreal pantene urban çare falan yalan. bu kadar verim alamıyordum ben. saçlarım ışıldıyor resmen şimdi. dustan sonra o kadar kabarmıyor ve yumuşacık. mucize mi hayır tabi ki ama saçlarımın çok daha sağlıklı öldüğünü söyleyebilirim.
iyi ki hatırladım da tekrar aldım. karşılaştırma fırsatım da oldu ve dediğim gibi üstüne tanımam sorunlu saçlarınız varsa ve bu ürüne ulaşımınız varsa kaçırmayın derim.
bu arada saçlarım işlemsiz ama çok nemsiz ve kurudur.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/49712_1624892395.png)
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/49712_1624892395.png)
cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | kestane |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | kuru |
4. Yıllardır kullandığım saç bakım yağı. Her duş sonrası ıslak saçıma uyguluyorum. Çok memnunum saçta ağırlık yapmıyor, yumuşatıyor, kolay taranıyor, saçı dökmüyor.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/2119-1456952637.jpg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | beyaz tenli |
göz rengi: | koyu kahverengi |
yaş: | 36 |
cilt alt tonu: | cool |
saç rengi: | koyu kestane |
3. Bu markanın vücut yağını kullandım. daha doğrusu saç yağını vücuduma kullandım. yağ vücutta hemen emiliyor. kokusu da çok güzel kalite parfüm kokusuna sahip. vıcık vıcık vıcık his bırakmıyor. kokusuda tende kalıcı ve tendeki kokusu çok doğal. Bana hediye getirildi, onun dışında varlığından heberim yoktu. ama internette bir kaç satan yer gördüm fiyatı 100 tl civarındaydı. Kıvırcık ve kuru saçlara sahibim banyodan çıkıp bunu sürüp kurutunca saçlarım çok parlak ve canlı görünüyor. saçlarıma iyi geldiğini söyleyebilirim.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/27968_1606132605.jpeg)
cinsiyet: | kadın |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 29 |
saç kalınlığı: | ince telli |
2. Yıllar önce sevgili kuaförümüzün önerisiyle annem beauty elixiri almıştı boyalı saçlarını yumuşatır diye. E tabiki ben de kullandım saç uçlarım çok kuru olduğu için. Uzun bir süre kullandım ve cidden saçlarımı yumuşacık yaptı. Kokusu da çok hoş. Fiyatından dolayı bitince elseve mucizevi yağa yönelmiştim yaklaşık 2 yıl kadar onu kullandım fakat geçen hafta evde tekrar görüp kullanınca mucizevi yağın orofluido yanında hiç olduğunu gördüm. İnternetten bir tane alıp yurda giderken yanıma alacağım kesinlikle.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/9152_1593946363.jpeg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | yağlı |
yaş: | 28 |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | hayır |
1. saçlarım sarıyken senelerce beauty elixir'ini kullandığım ürün. kaç şişe bitirdiğimi saymadım bile. saçlarıma bu kadar iyi gelen bir ürün olmamıştı. sarı saç nasıl bu kadar sağlıklı görünüyor diye hep sorarlardı. fiyatını hak ettiğini düşündüğüm tek ürün.
ürüne gelirsek; cam şişededir. muhteşem kokar. yağlı yağlı kalmaz. kullandıktan sonra ellerimi yıkamazdım. 1 dakikaya kalmadan emilir yumuşacık olurdu. çok yoğun bir yapısı var. baya uzun süre gider az kullanıldığında. gür saçları taramakta çok büyük kolaylık sağlar. parıl parıl parlatır saçları. saçınızı bir gün taramasanız bile elinizle aralardan geçirdiğinizde eliniz saçınıza takılıp kalmaz.
ben kuaförümden alıyordum. aldığım zamanlarda 80 - 100tl arası değişen bir fiyatı vardı. tabi kuaför malzemeleri satan yerlerde varsa şayet yarı fiyatına bulabilirsiniz. bir kere internetten alan bir müşteri getirmişti fakat sahteydi. internetten almayı düşünenler iyice araştırsın.
bunların dışında kesinlikle sarı boyalı saçlara öneriyorum. saçlarımı koyu renge boyattıktan sonra 6 ay kadar kullandım fakat hiçbir etkisi olmadı. kuaförüme sordum o da koyu renk saça olmaz o dedi zaten. başka bir ürün tavsiye etti ama yerine başka bir ürün koyamadım hala. sarı saça dönme sebebim olabilir kendisi. çünkü 2-3 ayda bir kestirmeme rağmen 1 senedir uçları sürekli çalı süpürgesi gibi olan saçlarım beni çileden çıkarmak üzere.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//nophoto.png)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | beyaz tenli |
göz rengi: | mavi |
yaş: | 34 |
cilt alt tonu: | cool |
saç rengi: | kestane |
ilginizi çekebilecek benzer başlıklar
sevgili okuyucu, süslü sözlük, yazarlarının çeşitli konular ve ürünler hakkındaki kişisel görüşlerinden oluşur, bu yüzden de her yazar kendi görüşünden sorumludur. girdilerde yer alan öneriler, hiçbir şekilde hekim tavsiyesi yerine geçmez. burada yer alan önerileri uygulaman sonucunda uğrayabileceğin herhangi bir zarardan sorumlu değiliz. lütfen sırf internette birileri yazmış diye yüzüne kedi çişi sürme (:
süslü sözlük iletişim: Süslü Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Antalya, bilgi@suslusozluk.net