girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (245)
    • medya (15)

245. Bu yılbaşında bilezik hediye kampanyasından bir adet pandora me bilekliklerinden edindim. Klasik kordon gibi olan ve 5-6 charmlı bilekliklerinden hoşlanmıyorum. pandora me serisi daha zarif geliyor. Araya bir ışıltılı bağlantı halkası, bir kalp bağlantı, bir de mini kalp charm aldık, fazlasıyla yeterli.

Bir de süslüler bu bileklikleri hiç çıkarmadan kullananmak bence çok zor, o kocaman charmlar batmıyorsa kolunuza size helal olsun. Ben takıp çıkararak kullanıyorum, henüz daha 3 kez kullandım ama çok sevdim.

12 dk önce

244. Altı charm dan oluşan bir Pandora sahibiyim. Charm ların hepsi benim için anlamlı. (Biri oğlumu, biri köpeğimi, biri kedilerimi vs. temsil ediyor.) ekonomim müsait oldukça almak istediğim charmları alıyorum. Ben görünüş olarak beğeniyorum. hepsinin birbirnden farklı olması çok hoş; Deli kızın çeyizi gibi. :) pandora me serisi de sade ve çok şık görünüyor. Bu fiyatlara değer mi tartışılır ama normal bir gümüşçü de gayet de sevimsiz, demode olan takılar bile el yakıyor şu an.

40 dk önce

243. fikir cok guzel; ben de anlamli seyleri bilegimde vs tasimak isterdim ama bana charmlari da zinciri de cok kaba geliyor.

1 saat önce

242. Gördüğüm en çirkin bileklikleri yapan firma. Charmlar da birbirinden kötü.

2 saat önce

241. 1 bangle 1 snake bir de me bilekliğim var. Ayrıca me ve snake kolye ve küpelerim de var. Aşırı seviyorum. Farklı renkte ve modelde bağlantı halkaları ve charmlar aldım. Sürekli değiştirerek ve kombinleyerek kullanıyorum. Bir sürü bijuteri takı almaktan artık bıkıp bu şekilde kendime has bir tarz oluşturdum.

8 ocak 22:45

240. Charmsız güzel anlamlı charmlarda olabilir ama ama sırf gösteriş için fullayıp sporda takanlarda var yani sporda da takmazsın hani neyse.

8 ocak 22:36

239. Ben iki adet fake’ini aldım arkadaşlar, 145 liraya. Tüm yaz da değiştire değiştire taktım. Çok hoş duruyorlar gerçekten. Renkli şeylere bayılıyorum.

ilgili medya:
    7 ocak 18:57 7 ocak 19:05

238. Asla almam diyip nefret eden suslulerin yorumlari karsisinda benim kolumdaki 3 pandoranin mahcubiyet...

ben cok seviyorum ama dolu dolu halleri degil de her birinde max 3-4 tane charm olan halleri daha kibar ve hos geliyor bana. Benim icin her bileklik ve charm bir anlam ve hatira tasiyor, bu sebeple takarken en safe hissettigim bilekliklerim. Kolunda Story yaratmak isteyenler cok sever, boyle bir amaci olmayan dumduz taki gibi takmak isteyenler pahali ve gereksiz bulur. Cok normal bence. Biraz da niyetle alakali.

7 ocak 18:03

237. Gılgamış destanı gibi olmuş başlığının altı.

Ben snake bilekliğimden razıyım, arkadaşım doğum günümde bana çok tatlı bir charm hediye etti, bir başka arkadaşım mezuniyetimde charm hediye etti, ben kendime kıdem hediyesi bir charm aldım, kardeşim ilk maaşıyla kedili bir charm hediye aldı, yani hep böyle bir olayla bağdaştırdım ben bu bilekliği ve bakınca aklıma bu güzel olaylar geliyor.

genel olarak temiz kullanmakla beraber Goddard's Silver Polish ile 3 kere temizledim son 2 sene içinde, parıl parıl oldu.

7 ocak 15:06

236. En sonunda bu sene kendime kasım indirimlerinde aldım. 27 yaşındayım, ortaokul çağlarımdan beri nedense içimde ukte kalan bir bileklikti. Şu an çalışıyorum, evet pahalı olduğunu biliyorum ama bir daha alamam düşüncesiyle çalışırken alayım bari dedim ve gerçekten çok sevdim.

Bende top klipsli bilekliği var, charm olarak da okyanus mavisi murano ve kar tanesi açık mavi murano, karetta karetta ve burcumun simgesi yengeç burcu charmı mevcut. Gerçekten çok içime sinen nokta atışı en çok istediğim charmları aldım. Artık her yerde muadilleri var ama bunlar bir başka. Bunun yanı sıra temudan da ucuza charmlar aldım ama yine de orijinallerinin yeri ayrı. Temudakiler de gerçekten güzeller ve kullanılabilir. Görselini yükleyeceğim. Düşünenler olursa diye.

ilgili medya:
    2 ocak 17:13 2 ocak 17:23