içerik listesi

glycerin, aqua, sorbitol, hydrated silica, flavor, hydroxyethlcellulose, sodium benzoate, xylitol, menthha piperita oil, potassium sorbate, ci 17200, ci 42090

2.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. Kapatıcı altına uygulanan renk düzenleyici (color corrector) gibi düşünülebilir. Sarıyı dengeleyen zıt renk mor. bu ürün de mor bir jel. Dişi düzenli fırçalamak için kesinlikle uygun değil. İnanılmaz bir hassasiyete sebep oldu. Sıcak-soğuk içmek bir kenara konuşurken hava ile temaz edince bile dişlerin sızlamasına sebep oluyor.

Renk düzenleyici olduğu için makyaj gibi düşünülebilir, kalıcı bir etkisi yok. Özel bir günün sabahında kullanıldığında o günü idare eder. Ancak etkisi pazarlama görsellerindeki kadar dramatik değil. Ben kullandığım için minimal bir değişiklik fark ettim ama dışardan çok da fark edilen bir değişiklik yok (ileri seviye sararma problemi yaşamıyorum belki o vakalarda daha etkilidir)

Ciddi hassasiyete sebep olması ürünü kullanmama sebep oldu, verdiği rahatsızlık etkisine değmez. Yeniden almayı düşünmüyorum.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Glycerin, aqua, sorbitol, hydrated silica, flavor, hydroxyethlcellulose, sodium benzoate, xylitol, menthha piperita oil, potassium sorbate, CI 17200, CI 42090

dün 13:24