458. bugün oturdum elimde ne kalmış bitireyim dedim.
Bioderma misellar su: evde açılmamış 2 şişe yedeğim var. şu an kullandığımda da 500'lük şişede 100 ml'ye yakın var. yakın zamanda bitirmek hedefim.
Nuxe aquabella lotion tonik: aldığıma pişmanım tekrar almam. gözenek sorunumu çözmedi, bence sıfır etki. ocak sonu gibi biter.
victoria's secret angel gold body lotion: nemlendirmesi yok gibi. kokusu da kalıcı değil. 1 ayda bitirmek hedefim.
victoria's secret bombshell 50 ml: koku güzel ama kalıcı değil baydı. aralık ortası gibi bitirme hedefim var.
Chloe nomade: bebeğim <3 yedeğini alamadım ama tekrar alıcam max 1 aylık ömrü kaldı.
mac gloss: yapış yapış ama rujlarla çok güzel oluyor. 2 haftaya dibi görücem. bir daha mı? asla.
mac creme in your coffee: neden aldım bilmiyorum benim için çok koyu bir ruj. yıllardır da duruyormuş varlığını bile unutmuşum. kullansam mı versem mi aradayım.
estee lauder göz kalemi: sanırım artık üretilmeyen asansörlü tipte. çok güzel ama akıyor :( bir daha almam. hedef 1 aya bitirmek.
nyx lingerie 6'lı far paketi: ışıltılı olan paket. sanırım üretilmiyor. gençlik hatası almışım bitmez bu biraz hevesimi alınca çöpe :(
avene 50 spf güneş kremi: çok güzel, üstelik bb krem etkisi de yapıyor yeniden alır mıyım, parlama yapıyor biraz arada kaldığım bir ürün. dipteyim de ne zaman biter bilemiyorum.
vichy göz kremi: aşıktım, eczane eczane dolaştım bulamadım, yerine caudalie aldım bile. 2 haftaya biter.
avene yüz nemlendirici: artık bana yetmiyor nemlendirmesi, 2-3 güne bitecek.
yeni yıl kararımı erken aldım bakalım hedefler tutacak mı, güncellerim.