ilk güncellemeyle geldim.
benim projemde bir project pande bulunması gerekenden fazla sayıda ürün var. bundan dolayı her şeyi fotoğraflamadım yeterli miktarda kullandıklarımı ekliyorum.
hem çok sayıda ürün var hem de büyük oranda dolular. bundan dolayı sene sonunda neler yapabileceğim göreceğiz. bırakmak yok.
projedeki tüm ürünleri severek kullanıyorum bunun sonucunda bu ay planladığım gibi neredeyse tamamen proje ürünleri ile makyaj yaptım. gelişmeleri anlatmaya başlayayım.
nars kapatıcıyı bu ay fazlaca kullandım. fondoten de kullandığım için az miktarda kapatıcı kullanıyorum. hala pencerelenme görünmüyor fakat aplikatörüne az miktarda ürün geliyor içi çok dolu değil.
rimmel ten rengi kalemi wetnwild nutty altına far bazı niyetine kullanmaya başladım. bu ay bir kere açtım.
wetnwild farlar tahmin ettiğim şekilde hızlı ilerliyor. bruleede de pan gördüm bu ay. nuttydeki pan de iyice açıldı.
loreal bronzer beni oldukça şaşırttı. bu ay sanırım 10-15 kere kullanmışımdır. buna rağmen üstündeki yaprak şekli silikleşmeye başlıyor.elimde birkaç tane bronzer vardı ama hiç kullanmıyordum. bu ürünle bronzer kullanmayı seveceğim gibi. bu sene kesin bu üründe pan göreceğiz.
revolution likit allıklardan yalnızca pembe olanı kullandım bu ay. neredeyse her makyajımda kullanmış olmama rağmen belirgin bir ilerlemesi yok.
pastel glosslardan loverdose tamamen bitti, zaten içinde çok az ürün vardı. severek kullandım projede zaten just natural rengi de var onda da ufak ilerleme var. dudakları çok güzel nemlendiriyorlar.
frudia balmı da kullanıyorum, bir sonraki güncellemeye bitebilir ya da birkaç kullanımlık kalır.
the balm likit rujlardan trustworthyi kullandım birkaç gün. rengini ne kadar çok sevdiğimi hatırladım. ayrıca bu rujdan çok güzel allık oluyor. ambalajından dolayı ilerlemesini hiç göremeyeceğiz. aplikatörüne hala çok miktarda ürün geliyor.
nyx dudak yağlarından thats chick rengini de bu ay birkaç kere kullandım, bunu da çok seviyorum.
kahve dudak kelemini bir dudak kalemi ne kadar çok kullanılabilirse o kadar çok kullandım. güzel bir ilerleme var. projeye başlarken defter üstünde boyunu işaretlemiştim. ilerlemesini fotoğrafladım ekliyorum.
eveeeet gelelim projenin ağır topu balm jovi palete. allığı çoğunlukla likit allığı sabitlemek için az miktarda kullanıyorum. aydınlatıcıyı da aynı şekilde, kış aylarında toz olanı yaz aylarında krem olanı kullanacağım. ilk önce nuttyde ilerlemek istediğim için farlardan yalnızca koyu renkli olanları eyeliner yapmak için kullandım. alt köşelerde ufak ilerleme görünüyor ama belirgin değil.
elimdeki sample ürünleri projeye eklememiştim fakat kalabalık kalksın diye bu ay baya kullandım, onları da fotoya ekliyorum. loccitane saç yağını beğendim, bunun tam boyunu alabilirim.
sizi fotolarla baş başa bırakıyorum.
1 martta görüşmek üzere.