460. şubat sonundan selamlar.
bu ay en az 20 kere nutty'i bütün göz kapağıma kullandım, ahir ömrümdeki en büyük pan ektedir.
nars kapatıcıyı da her makyajımda kullandım. hala bitmiyor direniyor şaka gibi, böyle giderse nisan ayı içinde ancak bitecek.
likit allığı yine bütün ay boyunca kullandım ve sanırım şubat güncellemesi ile beraber yarıladım.
kahverengi dudak kalemini ruj gibi kullanarak neredeyse bitirdim. diğer ay açılamayacak ya da kapağı kapanamayacak kadar küçülmüş fotoğrafını göreceğiz:)
nude göz kalemini bu ay bir iki kere açtım. farın altına baz niyetine kullanmama rağmen ilerlemesi çok az.
paletten yalnızca aydınlatıcı ve allığı kullandım. fotodan görünmüyor fakat aydınlatıcı çökmeye başladı. bu paletin panları derin diye tahmin ediyorum dip görmem için sanırım 3 ay daha düzenli kullanmam lazım. likit allığı bolca kullandığım için allıkta pek bir ilerleme yok.
bu ay frudia balmın dibini sıyırmak suretiyle tamamen bitirmiş bulunuyorum.
fat oilleri ve pastel glossu evde balm niyetine kullanma dönemi başlamıştır. üç glossta da pencelerenmeler başladı.
bu ayın başında maalesef emily 201 nolu kalemi kaybettim. projede en zor kullanacağım üründü belki de bu nedenle çok üzülemiyorum. bu ürünün de hayatımdan çıkışı ile birlikte projedeki ürün sayım şubat sonu itibarıyla 49.
aynı makyajı yapmaktan sıkıldım, nutty'i bu ay bir kenara bırakıyorum. likit mat rujlarım olduğu gibi duruyor. bu ay les chocolats ruju her yerime sürmeyi düşünüyorum. mart ayında bu ruju far,bronzer/allık ve ruj olarak kullanacağım.
üzücü gerçekler: ilk girdimde yazdığım üzere %70 dolu dediğim bütün ürünler neredeyse tamamen doluymuş, iki ayın sonunda farkına vardım.
ay sonlarında arka arkaya girdi girdiğimiz akanrimel'e de sevgiler gönderiyorum. motivasyonumuz daim olsun :)