Öncelikle tax free kredi kartına iade edilecekse arkadaşının kendi kartı ile alışveriş yapması gerek. Sen ona alması için kart verdiysen iade alamaz. Nakit para verdiysen alabilir. Ayrıca telefonu pasaporta kaydettirmek e devlet üzerinden oluyor. Pasaport sahibi ile hat sahibinin aynı kişi olması gerekli. Kayıtsız kullanım süresi 6 ay kadar mıydı hatırlamıyorum onu bir araştır kendin geldiğinde kendi pasaportuna kaydettirirsin
Sanırım yanlış biliyorsunuz. Başkasının kartıyla alıp nakit olarak tax free almak mümkün. Çünkü birkaç gün önce arkadaşım yaptı.
e tamam alabildiyse 2 telefonunkini de alır o zaman. telefonu kaydettirirken sıkıntı yaşamazsın pasaportunda giriş çıkış varsa
Fatura kimin adınaysa tax freeyi o alır. Fatura sizin adınızaysa tax free alamıyor onun dışında 2 telefon gibi bir sınır yok
Yanıtlar için teşekkür ederim. Pasaportuma girişim var ama Avrupa'dan çıkışım Ağustos olacak. O zaman telefonumu kaydettireceğim pasaporta. Sadece tax freeyi o aldığı için sorun olur mu diye merak ettim. Çünkü iki telefon için tax free alacak.