1. işini aksatmadıysan işinle ilgili bi durum değilse hassiktir ordan diyeceksin.

14 ocak 2024 15:02

2. a1 söylediği şey şu sizin mutluluğunuzdan bile biz sorumluyuz vs

14 ocak 2024 15:04

3. pujahajahha olayı tam bilmediğimden kapsamlı yorum yapamıyorum ama malın teki anladıgım kadarıyla

14 ocak 2024 15:06

4. tabii ki de yok, bu üslup mobbing kapsamına giriyor. "kendi mutluluğumdan ben sorumluyum. iş konusunda bir hata yaparsam düzeltmek için elimden geleni yaparım ancak çocuk değilim, bu yaklaşımı doğru bulmuyorum. saygı çerçevesinde işlerimizi yürütelim iki taraf da  üzülmesin"  gibi bir şeyler diyebilirsin.

14 ocak 2024 15:12

5. Mobing tam da boyle bir sey. Mutlulugundan elin muduru nasil sorumlu olabilir? Tanri kompleksi olan ezigin teki iste.

14 ocak 2024 16:04

6. Toplantıda insanların önünde mi söyledi bunu ? Ya bu ego sorunu olan ruh hastalarının müdür vs olması gerçekten şaka gibi ya. Ben en sonunda böyle birisiyle kavga ettim. Sen de kavga edin demiyorum ama sınır çizin. İşimi aksatti mi bu durum ? Hayır size terbiyesizlik mi yapıldı hayır o zaman özürlük bir durum yok. Ha mutluluğumdan çok sorumluysaniz bu tavrınız beni strese sokuyor dersin.

14 ocak 2024 16:20

7. a7 toplantı dediğim diğer yöneticimle aramaya aldı

14 ocak 2024 16:28

8. teşekkürler süslüler iş hayatına yeni başladığım için normal olup olmadığını anlayamadım durumun

14 ocak 2024 16:29

9. A9 süslüm şirketçe evden çalışıyoruz acil bir durum sebebiyle farklı şehre gidip çalışmaya devam ettim olay buydu işler aksamadı.

14 ocak 2024 19:23

10. of hatırladım sorunu. o soruda tamamen haksızdın ss bu soruda neredeyse 0 bilgi vererek içini rahatlatmaya çalışıyosun ama müdürün betermiş sen ondan betersin

14 ocak 2024 21:00