yeni
popüler
sorular içinde ara
yeni soru sor
son sorular
son cevaplar
kategoriler
  • süslü
  • moda alışveriş
  • kuaför & güzellik merkezi
  • sağlık
  • spor
  • gönül işleri
  • aile arkadaş ilişkileri
  • cinsellik
  • eğitim & kariyer
  • seyahat
  • pet
  • sanat
  • bürokrasi
  • diğer

içerik listesi

henüz içerik eklenmemiş.

4.5
girdi yaz
medya ekle
değerlendir
  • linki kopyala
  • şikayet et
  • girdiler (1)
  • oylar (2)
  • medya (1)
tarih
oy (güzelinden)
4

1. Revlon'un 30 saniyede ojeyi kurutmayı vadeden tırnak koruyucusu.

Öncelikle eksileriyle başlamak istiyorum.

*üzerine 30 saniye değil 30 dakika yazılmalı bence. Kesinlikle hemen kurutan bir topcoat değil. Hatta 30 dakikanın sonunda uyuduğumda sabah çok hafif de olsa yastık izi oluşmuştu.

*fırçası çok ince. Flormar fırçasına alışık olanlar sorun yaşamaz sanıyorum.

*fiyatı indirimsiz 30tl. İndirimle 17'ye falan düşüyor. Muadillerine göre pahalı bir ürün.

Şimdi gelelim artılarına.

*ojede çekme yapmıyor.

*ojenin kalıcılığını gerçekten artırıyor. Pastel nude serisinin kalıcılık konusundaki başarısızlığını çoğumuz biliyoruz. 5 gün boyunca oje tırnaklarımda kaldı. Sadece uçlardan hafif solma oldu. Asla gözleme gibi soyulma ya da uçlardan soyulma olmadı.

*daha birkaç kere kullandığım için kendim yorum yapamayacağım ama instagramda bir oje sayfasında diğer topcoatlar gibi yarısından itibaren katılaşıp lök lök olmadığı söylenmişti. Bitene kadar aynı sıvılıkta kalıyormuş hatta bu yüzden ilk bitirebildiğim topcoat tarzı bir ifade kullanılmıştı. bunu da buraya bırakayım ilerleyen zamanlarda editlerim.

Özetle gece aceleyle oje süren tayfadansanız bu ürün sizi memnun etmez. Ama ben ojemi yaya yaya sürerim yeter ki kalıcı olsun birkaç gün beni idare etsin derseniz tavsiye ederim.

edit: ojelerde birkaç gün sonra çatlama yapıyor malesef. onun haricinde hala ağdalaşmadı. memnunum.

4 şubat 2020 09:01 14 ağustos 2020 12:41


içerik sonu