Mauvish rengi efsane olan ruj. Mlbb ruju benim için, gratis'e gelmeden internetten almıştım. Tint değil de köpük ruj diyebilirim yapısı için, yokmuş gibiden de fazlası. Kalıcılığı yok ama dudağın çizgilerini müthiş blurluyor gerçekten. Bu rengi tavsiye ederim, herkese yakışacağını düşünüyorum.
Bende bu seriden 03 musky ve 04 radwood renkleri mevcut. İlk önce radwood rengini almıştım. İçinde kahvelik barındıran kızıl kiremit arası değişik bir renk. Koyu ama doğal bir duruşu var. Yine de bu renkten tam emin olmadığım için 03 rengini de alıp deneyeyim dedim ve renk daha çok içime sindi. Gerçekten mat ve blur etkisi veren, yapısı ince bir ruj. Hiç ağırlık yapmıyor. Fakat yapısı biraz fazla yumuşak olduğu için kalıcılığı iyi değil. Dudak kalemiyle kullanılması daha iyi olur. İyi olan yanı ise dudağı asla kurutmuyor. Şahsen ben sevdim. Kelimenin tam anlamıyla blur efekti veren mat ruj arayışım sona erdi. Diğer yandan renk skalasını biraz dar ve sıkıcı buldum. Bu yüzden bu seriden başka bir rengi denemeyi düşünmüyorum.
08 currant jam rengine sahibim. Pigmenti yüksek, kadife duruşlu ve kalıcılığı iyi bir tint. Dudakta blur etkisi yaratıyor. Yağlı birşey yemezseniz birkaç saat kalıyor, silinse de üzerine ikinci kat tazelemesi kolay. Bendeki renk soğuk tonlu kırmızı bir ton, başta sevmemiştim ve dolap hesabımdan satışa koymuştum ama biraz koyu bir dudak kalemi ile kullanınca sevdim. Tek başına biraz fazla yumuşak durdu, ince dudaklı iseniz dudak hatlarınızı kaybediyor. Fiyatına göre tam içime sinmedi, bu seriden başka bir renk almayı düşünmüyorum.
3 eylül 2024 16:21
3 eylül 2024 16:23
Ben bu serinin 07 numaralı cool rose up rengini aldım. Eski serisindeki icy’e benzettim ama bu daha gül kurusuna kaçıyor. Renk çok güzel koyu bir gül kurusu. Transfer olmuyor. Kalıcılığı başarılı. Dudağı asla kurutmuyor, varlığını hissetmiyorsunuz. Ambalajı da başarılı olmuş. Ben ürünü sevdim. Diğer renklerini de denemeyi istiyorum. Kalıcılığı yüksek, dudağı kurutmayan mat ruj arayanlara öneririm.