İzmir bornova'da Cosmo kuaför hem aşırı pahalı değil hem de işlerini gerçekten iyi yapıyorlar renklendirme olsun kesim olsun saçımı başkasına emanet etmem
sarı saçlar için yıllardır önerdiğim tek kuaför the most cadde :)
ben de bobs etilerde kestirmiştim mart gibi 250 liraydı, ombre de yaptırmıştım kesimle birlikte 1200 vermiştim. ağustosta kestirdiğimde 400 dediler. sonra ombre için fiyat istediğimde 1700 dediler, başka yerde yaptırdım. yetişebileceğim bir artış olmadığı için mecburen kuaförümü değiştirdim. şu anda fiyatlar ne olmuştur tahmin bile edemiyorum.
Öncelikle saçımdan bahsedeyim. Hiç işlem görmemiş bir saç. Hiç boyatmadım o yüzden benim nezdimde iyi kuaför iyi saç kesendir. Kendime dedim ki aşko saçına yaptığın tek işlem dümdüz kestirmek hani onu da git en iyi yerde kestir. Zaten yılda max. 2 defa kestiriyorum. İnstagramda güvendiğim birkaç kişide gördükten sonra bobs etilere gitmeye karar verdim. Bu arada şubatın başında gitmiştim. Kesim ücreti 250 tl idi ama yıkama kesim şekillendirme birlikte bir şekildeydi. Ben özellikle yunus beyin kesmesini istemiştim. Çok sıcakkanlılardı karşılamaları falan hiç bekletmediler de beni. Ben kesen kişinin enerjisine çok inanırım bundan önce gittiğim kuaföre de bunu demiştim bana şey demişti sen okumuş birine benziyorsun böyle kocakarı laflarına inanma? Bu yönden yunus beyin yaklaşımını ve enerjisini çok sevdim kesimi temizdi tam istediğim boyda kesti. Şekillendirme için düz fön istedim. Ama hayatımın en güzel fönünü çektirdim. Böyle birşey olamaz arkadaşlar. Ben dedimki ben hayatımda fön çektirmemişim şimdiye kadar. Bu yazın düğünlerden falan dolayı her hafta başka bir kuafördeydim ama o fön olmadı hiç biri. Saçımı yağlanmadığı sürece yıkamamayı tercih ediyorum dermatitim olduğu için. Fön 6 gün falan dayandı kaç defa duş aldım yağmur falan da yedim. Ama bozulmadı jxlanxjs o zaman 70 tl idi sanırım ama tabii ek para vermedim ben hak eder mi fazlasıyla hemde. Şuan fiyatları nasıl bilmiyorum sormaya da korkuyorum ama bi daha gider miyim giderim ama umarım çok artmamıştır ama onlarda haklı sonuçta gerçekten herkes çok haklı. Çok uzun yazmışım ve konudan konuya atlamışım biraz kusura bakmayın ama benim için şuanlık bobs etilerdir <33
Uğur Alevyılmaz, best best! Etiler'de
Istanbul/Kartal gala kuafor, serkan bey, benim dugunumde annemin kisacik sacindan resmen topuz tarzi bir sac yapti. Herkesin agzi acik kaldi! Hatta esimin annesi ve kuzeni dugun icin getirttigimiz diger ekibe sacini yaptirmisti, annemi gorunce onlar da saclarini actirip serkan bey'e yaptirdi. Dugunden hemen sonra ben de sacimi uclarindan kestirmek icin ona gittim, hem boyunu kendi kafasina gore ayarlamadi ortak kararimizi tam da istedigim gibi yapti. Cok memnun kaldim. Fiyatlari da ucuk degil
Bobs etiler'de serdar bey'i balyaj için öneriyorum. Gerçekten çok orjinal ve güzel bir sonuçla ayrıldım. Şiddetle öneriyorum
Yıllarca balyaj yaptırdım saçlarıma, istanbuldaki tüm kuaförleri denemeye yemin etmiş gibi bir sürü kuaföre gittim. En memnun kalarak ayrıldığım kuaför the mostun bağdat caddesi şubesi oldu. Benimle salih bey ilgilenmişti. Boya işlemlerinde kesinlikle oraya giderim. Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Evime çok uzaklar ama kesinlikle değiyor.
emre ayaksız ise bu zamana kadar gidip keşke gitmeseydim dediğim tek kuaför. 4 yıl önce gitmiştim sanırım. Emre beyden randevu alarak gitmiştim bir de. Benimle kendisi hiç ilgilenmedi asistanına emanet etti saçlarımı ve balyajlarım açıldığında saçlarım yeşildi :) ben böyle okula gitmem diye cırlayınca bir daha yaptılar saçımı ve yine emre bey asla dokunmadı saçıma. Çıkışta 1300₺ gibi bir fiyat ödedim öğrenci halimle. Şimdiki aklım olsa orayı yıkardım nasıl ses çıkarmamışım hala kendime kızıyorum
en son saçımı taner yıldıza kestirdim baya begendim
cemil ireze kestirmiştim onu da begendim ama o adamdan randevu koparmak zor çok dolu, ama ambians güzel yaa
most etilerde emrah demirciye kestirdim normal diyebilirim, ama orası eğlenceli kimde ne estetik var diye düşünürken zaman geçiyor :) orda bir de balyaj yaptırmıştım yaptıgında güzeldi ama sonra turuncu oldu gittim tamamen boyayalım dedi hayır yıpranır ve sürekli boyamak gerekir dedim. e hayatım 2 haftada bir geliyor insanlar dedi. boyatmadım. bir daha gitmedim. instagrama aldanmayın orda bile saçı yanana şahit oldum ben
san kuaför acıbademde kel bir adam kesti o da başarılı (adını hatırlayamadım)
normalde tek bir çalışanı için pendik alice kuaför derdim ama ramazan ayrıldıktan sonra bir anlamı yok. yine pendik bölgesi için gittiğim başka bir kuaför de tayfun bakırhan. oldukça fazla çalışanı var ama yeterli olmadığını düşünüyorum. daha büyük ve özenli, bir yere geçmesi lazım ama genel olarak beğenilen bir yer diye puanlarını dikkate alarak gittiğim de ben de memnun kalmıştım.