saçım çok dökülüyordu bundan bir yıl önce, kendime yaptığım bir yağ karışımıyla durdurdum ve saçlarım inanılmaz uzadı.
karıştırdığım yağlar, avokado, sarımsak, amla, hindistan cevizi, üzüm çekirdeği, tatlı badem, jojoba, monoi, argan, kakao, organik zeytinyağı, biberiye. kokusu kötü biraz ama her banyodan önce diplere ve uçlara sürdükten sonra, yıkıyorum ve saçımda koku kalmıyor. inanılmaz fark etti, fazlasıyla kalınlaştı ve dökülmesi durdu saçlarımın.
bioxcin forte yoğun dökülme karşıtı serum ve şampuan kullandım. ilk defa bir şampuan saç dökülmemi durdurdu. daha önce bir üründe bunu gözlemlememiştim.
ellips saç vitaminlerinden kullandım, her banyo sonrası nemliyken saçıma uygulayıp kuruttum.
revuele(?) biberli saç maskesi, yağı saçımdan arındırdıktan sonra bolca her yerine uyguladım ve yıkadım. saçlarımı ipek gibi yaptı, aynı zamanda saç uzamasını tetikledi.
saç fırçasında tangle teezer'ın ince saçlar için olanını tercih ettim. daha az yolduğu için saç kalitemin artmasında bunun da etkisi oldu diye düşünüyorum.
ısıyla saç şekillendirmeyi kestim. ve 4 ayda bir çok az kestirip kırıklardan kurtuldum.
suda collagen'in gıda takviyesini kullanıyorum, 2. kutuma geçti. bunun da etkisi oldu, saçlarım daha yumuşak, tırnaklarım daha sert ve cildim daha esnek. ayrıca saçım daha hızlı uzadı.
umarım saçlarınız için yeterli öneriler olabilmiştir süslüler, herkese sağlıklı saçlar diliyorum.