içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (28)
    • oylar (8)
    • medya (3)

28. İlk çıktığında hediye olarak almıştı eşim 50-60 TL idi. Fiyatını görünce şok oldum. Normal ayak törpüsü daha etkili.

4 haziran 2021 18:46

27. Fiyati 250 ila 400 tl' lerde gezinmeye başlamış alet.

Bu gizemli artışın sebebini de bilen çıkmadı henüz. Tek tahminim üretiminin durması.

ilgili medya:
    4 haziran 2021 01:41

26. gücü normal topuklar için yeterli ancak sorunlu topuklarda yeterli olmayacaktır. Benim topuklarımda ciddi bir sertlik çatlak vb yok. Ancak dönemsel bazı sorunlardan dolayı özellikle yazın çok fazla çıplak ayakla mermer yüzeylere basmışsam sertlik ya da çok soğuk ve kuru havalarda soyulmalar oluşabiliyor. Bugüne kadar ponza taşı kullanmadım dolayısıyla onunla kıyaslayamam. Duşta ayrı bir lifle sertçe topuklarımı ovalayıp her gece nemlendiriyorum. Dönemsel yaşadığım sorunlar nedeniyle kullandığımdan cihazı üç yıldır almama rağmen maksimum 6 7 kez kullanmışımdır bu nedenle yedek törpü/başlık ihtiyacım yok henüz. Benim için yeterli ancak olmazsa olmaz bir ürün değil.

21 aralık 2020 18:38

25. Etkisini gözlemleyebilmek için sadece sağ ayağımda kullandım ve pişman oldum.Çok sorunlu ayaklarım yoktu fakat her insanoğlu gibi yetinemedim daha yumuşak topuklarım olsun istedim.zaman geçtikçe topuğum daha sert ve kuru bir hale geldi.Belki ben kullanamadım belki de bir kez törpülenen topuk eskisinden fazla kuruyup sertleşiyor bilemiyorum.Benim gibi tırnaklarımı keseyim krem süreyim ayak bakımım bitsin kafasındaysanız kullanmayın derim.

30 ocak 2020 02:25

24. Topuklarımı olduğundan daha kötü yapan alet. Kullandığımın ertesi gününe kadar etkisini sürdürüyor sonra topuklarım pürüzlenmeye başlıyor. Bakmadığım zaman topuklarım sertleşirdi hep evet ama hiçbir zaman bu kadar pürüzlü olmamıştı. Çorap giyerken hissedebiliyorum böyle takılıyor kumaş mesela. Rahatsız ediyor açıkçası. Keşke kullanmasaydım dediğim bir ürün oldu. Ponza taşıyla nasıl mutluymuşum halbuki.

25 temmuz 2018 14:59

23. Az önce duştan çıkınca aklıma geldi. Geçen sene  alıp bir ya da iki kez kullanıp bırakmıştım. Aslında elle törpülemekten pek bi farkı yok bence ama para sayıp aldığım için kullanmaya karar verdim. İşe yarayıp yaramadığı hakkında henüz tam fikir sahibi değilim ^^

27 ocak 2018 23:26

22. Hepsi Burada'dan mavi renk olanını 3 ayrı başlıkla beraber 54 tlye aldım. Kullanımı çok kolay ve evet biraz bastırınca çalışmayı durduruyor. Dört kalem pille çalışıyor. Ben çok sevdim. pedikür yapmayı kolaylaştırdı ve ayaklarıma zarar vermedi. Uzun vadede daha iyi sonuçlar vereceğini düşünüyorum.

25 ekim 2016 19:16 ed.22 kasım 2016 22:58

21. aldığıma bin pişman olduğum saçma sapan alet. sorunlu ayaklarda çok büyük etkileri varsa bilemiyorum ama benim gibi idare eder durumda olanlar için para tuzağı olduğu kesin aldığımdan beri en fazla üç kez kullandım her seferinde bir umutla başlayıp hayal kırıklığıyla kenara kaldırıyorum

16 ekim 2016 18:18

20. migros'tan kadınlar günü indirimindeyken almıştım bu ürünü yanlış hatırlamıyorsam ve bütün yaz kullandım. hatta bu yaz hiç dışarıda pedikür yaptırmadım. ayaklarımı yumuşacık yaptı diyebilirim. kullandıktan sonra temizlemesi de çok kolay. tavsiye ederim.

28 eylül 2016 21:27

19. Hepsiburadadan bayram indiriminden 35 tlye aldım ve eliöe 2 günde ulaştı. Henüz çok kullanmadım ancak bu kadarcık deneyimle şunu söyleyebilirim. Pratik, ihtiyaç gören ve işe yarayan bir ürün. Ayak törpüsü olarak tabanı fazla tahriş etmrmş de engelliyor. Ben normalde çok hırpalıyormuşum.

14 temmuz 2016 10:04